login leden
nieuws  08-07-2020 

ARCHITECT@WORK in Rotterdam gaat door

 

 

Nu de coronamaatregelen verder versoepeld zijn, vindt ARCHITECT@WORK Rotterdam definitief plaats op 16 en 17 september 2020. Safe the date!

 

Vanaf volgende week kun je via de banner op de homepage naar de online-reserveringspagina om jouw ticket veilig te stellen en een dagdeel te blokken in jouw agenda.

 

Op de editie presenteren zo’n tweehonderd exposanten hun innovaties. Rond het thema ‘future-proof’ zijn daarnaast verschillende tentoonstellingen te zien en organiseert Architectenweb wederom het seminarprogramma.

 


“De afgelopen periode hebben we gebruikt om het concept van ARCHITECT@WORK zo aan te passen dat de beursvloer voor iedereen een coronaveilige omgeving is geworden en dat tegelijkertijd de beleving ervan – met het sfeervolle lichtplan, het unieke standenconcept, de uitgebreide en gratis catering – overeind is gebleven”, vertelt Nathalie Sandra van ARCHITECT@WORK.
“Wij zijn er klaar voor.”

 

Wat voor veranderingen zijn er zoal doorgevoerd? De meest zichtbare zijn de verruimde openingstijden, nu van 10:00 tot 19:00 uur. Daarbij vraagt de organisatie aan bezoekers om van tevoren een dagdeel te kiezen waarop zij ARCHITECT@WORK willen bezoeken. “Zo kunnen we garanderen dat het niet te druk wordt”, verklaart Nathalie Sandra.

 

Juist ARCHITECT@WORK is natuurlijk ook een plek waarop veel handen geschud worden. “Dat kan nog even niet en dat zal best nog wel even wennen zijn”, gaat Nathalie Sandra verder. “Maar ik weet zeker dat iedereen er ook enorm van zal genieten om – op veilige afstand – elkaar weer te zien. Persoonlijk contact is niet alleen menselijk maar ook belangrijk. Voor architecten is het cruciaal om een nieuw product toe te kunnen passen. Je wilt het product daadwerkelijk gezien hebben en het bedrijf erover gesproken hebben.”

 

Om het nog eenvoudiger te maken om contacten te leggen, lanceert ARCHITECT@WORK de mogelijkheid om nog eenvoudiger op A@W of daar buiten een (online) afspraak met elkaar te maken. “Ook wanneer het niet lukt om ARCHITECT@WORK te bezoeken, kun je zo toch nieuwe contacten leggen”, aldus de organisatie.

 

Future-proof
Het thema van de tweejaarlijkse editie is dit keer ‘future-proof’, oftewel ‘klaar voor de toekomst’. Rond dit thema is een materialententoonstelling (door MaterialDistrict), een fototentoonstelling (door DAPh) en een projectententoonstelling (door world-architects.com) te zien.

 

Ook het lezingenprogramma, dat Architectenweb opnieuw organiseert, haakt op dit thema aan. “Om ervoor te zorgen dat iedereen op veilige afstand van elkaar zit, krijgt de zaal een ruimere opstelling dan anders”, vertelt Michiel van Raaij, hoofdredacteur van Architectenweb. “In deze opstelling zitten bezoekers wat meer óm de sprekers heen. We zijn momenteel druk bezig met de invulling van het programma. Dat belooft weer zeer boeiend te worden.”

 

In de zaal is ruimte voor zo’n 150 personen. Wie het niet lukt om voor de lezingen een plaatsje te bemachtigen, kan daarvan ook de livestream volgen.

 

ARCHITECT@WORK vindt plaats op 16 en 17 september in Rotterdam Ahoy. Meer informatie is te vinden op www.architectatwork.nl.

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid