login leden
nieuws  09-10-2020 

Agora in strijd tegen zitten

 

Kantoren zijn gebouwd voor bedrijven, maar zijn voor mensen. In Nederland zitten we gemiddeld 9,5 uur per werkdag. Dat is een stijging van 3 uur in de afgelopen 10 jaar! We mogen onszelf met “trots” Wereldkampioen zitten noemen. Daar blijft het niet bij. Onze leefstijl ziet een toename van schermtijd, stress, suikers en snacks. Met serieuze problemen, waaronder obesitas, diabetes 2 en chronische rugklachten als gevolg.

 

Er is een revolutie nodig. Het doel van Agora is om de kantooromgeving te transformeren in een leefbare, gezondere, creatievere en productievere omgeving. Dit resulteert in betere werkprestaties, behoud en aantrekking van talent, algemeen welzijn en minder ziekteverzuim. Centraal binnen dit innovatieve concept staat de grootste loopband ter wereld. Deze loopband heeft een loopoppervlak van 12 of 35 vierkante meter en biedt plaats aan 8 tot 15 personen die wandelend kunnen werken. Agora wordt verder geleverd met volledig ingerichte werkplekken, een fruit- en groentenbar, meerdere waterkranen, een moswand en een sensoromgeving voor de veiligheid.

 

Quest Life oprichters Guido Boumann en Matthijs Verdam presenteren dit concept ook tijdens de virtuele DDW. Lees meer in deze whitepaper:

Quest Life Whitepaper 2020 Kort

 

Sparren over de mogelijkheden om dit concept te implementeren en meer kantoorwerkers in beweging te krijgen? Neem dan contact op: matthijs@questlife.io

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid