login leden
nieuws  19-02-2024 

Partner Villeroy & Boch stelt zich voor

 

Villeroy & Boch en Engers bij V&B Fliesen GmbH

Ontdek innovatieve interieurdesigns met keramische tegeloplossingen

 

V&B Fliesen GmbH is onderdeel van de internationale Eczacıbaşı Group, is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van hoogwaardige wand- en vloertegels. Het merk toont een sterke innovatiekracht door gebruik te maken van digitale technologieën die het totale proces van ontwikkeling, productie tot logistiek ondersteunen. “Met een grote focus op duurzaamheid zetten wij ons in voor een zorgvuldig gebruik van hulpbronnen door het gebruik van milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Niet voor niets zijn al onze producten EPD-gecertificeerd”

 

Geworteld in Europees Cultureel Erfgoed

 

Met tegels van Villeroy & Boch bieden wij een merk aan dat al eeuwenlang het Europese culturele erfgoed vormgeeft en vandaag de dag nog steeds staat voor een duurzaam stijlvolle sfeer. Villeroy & Boch-tegels staan traditioneel dicht bij de markt en kennen de behoeften van een breed scala aan doelgroepen. De beste voorwaarden voor het ontwikkelen van eigentijdse tegelcollecties die bij de tijd passen.

 

Building the future together

 

Partners in de retail en architectuur kunnen vertrouwen op hoogwaardige productoplossingen waarmee duurzaam leefbare ruimtes kunnen worden gecreëerd die vandaag en in de toekomst indrukwekkend zijn. Uit hoogwaardige materialen ontstaan doordachte premiumseries voor badkamer, wonen, architectuur en buitenruimtes. Stijlbepaling en ruimtelijke cultuur die past bij elke individuele sfeer – zowel in particuliere woningen als in openbare gebouwen, leisure en horeca.

Daag ons uit; ons team staat voor jullie klaar om samen iets moois te maken. Ons motto is niet voor niets: Building the future together.

 

Assortiment

 

Bekijk hier de nieuwste collectie: brochure Villeroy & Boch

 

 

 

Nieuwigheden Villeroy & Boch

 

Voor contact gegevens, klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuws  16-02-2024 

De Grote Illusie – 200 jaar Virtual Realities

Teylers

Beeld via Teylers

 

Kunnen we onze ogen wel geloven? Met de sterke opkomst van AI-gegenereerd beeld, is deze vraag relevanter dan ooit. Maar niet nieuw.

 

In de tentoonstelling ‘De Grote Illusie – 200 jaar Virtual Realities’ neemt Teylers Museum je mee naar de negentiende eeuw, toen optische illusies uitgroeiden tot massaspektakel. Dompel je onder in de roots van virtual reality, augmented reality en deepfake en stap in de tentoonstellingszaal van het oudste museum van Nederland, die is veranderd in een hedendaags spiegelpaleis. Van spiegels en projectoren naar het digitale vernuft van AI.

 

Te zien vanaf aanstaande zaterdag tot en met 1 september 2024, laat zien dat de beleving van toen niet zoveel verschilt met die van nu. Hooggeëerd publiek, komt dat zien!

 

Duik in de wereld van de optische illusies: Teylers Museum

nieuws  14-02-2024 

Ontwikkel jouw kerncompetenties

De trainingen uit de serie Kerncompetenties belichten de sociale en de commerciële aspect van het werk. Je volgt deze als serie of los. Dit is het aanbod voor 2024. De items tref je binnenkort in de agenda aan met de juiste aanmeldlinks. Deze trainingen zijn ontwikkeld door BNO.

 

Presenteren en discussiëren
08.03.2024

 

Stijlen van communiceren
05.04.2024

 

Positioneren en acquireren

12.04.2024

 

Project- en zelfmanagement
17.05.2024

 

Mogelijk kun je via Werktuig PPO-website co-financiering voor jouw ontwikkelplan aanvragen.

 

BNO en bni delen aanbod en leden zijn dan ook voor hetzelfde tarief welkom op de trainingen.

nieuws  11-02-2024 

Drijvend wonen. De opkomst van Flark.

 

Het is inmiddels ruim 20 jaar geleden dat de eerste Flark, het vaarhuis van BNI-interieurarchitect Kees Westerbeek, onder de aandacht kwam. Na de eerste Flark volgden nieuwe series Flarken. Deze Flarken vertegenwoordigen een vorm van ’tiny housing’ op het water, zowel varend en drijvend, als ook op het land.

 

In een tijd waarin traditionele bouw op land steeds meer beperkingen ondervindt, breekt een nieuwe trend door: drijvend bouwen. Dit fenomeen, dat de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen, is nu verder geëvolueerd met de introductie van de ‘Flark’, een concept dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we denken over wonen op het water.

 

Het verhaal van de Flark begon met de creatie van het eerste model, dat in 2004 de nominatie voor ‘Motorboot van het Jaar’ door de HISWA ontving. Deze erkenning, inclusief een prominente plaats op de HISWA-beurs in de RAI, markeerde het begin van een succesvolle reeks innovaties in drijvend wonen. Sindsdien heeft het concept van varende huizen, zowel nationaal als internationaal, een vlucht genomen, waarbij diverse varianten op de markt zijn verschenen.

 

Kees ontwierp zijn Flark oorspronkelijk met een nostalgisch uiterlijk dat doet denken aan houten huisjes uit de jaren ’20. Inmiddels heeft het zich ontwikkeld tot een modern woonconcept op het water. De nieuwste serie Flarken onderscheidt zich door een dak vol zonnepanelen, een half-ingebouwd dakterras met lounge-gelegenheid en een stuurstand die 360 graden zicht tijdens het varen mogelijk maakt. “Deze varende huizen, met lengtes variërend van 8 tot net geen 15 meter, voldoen aan de wens voor mobiliteit op het water zonder dat een vaarbewijs nodig is. Innovaties in interieur, verlichting, elektronica, en materiaalgebruik, evenals de overstap van dieselmotoren naar elektrische aandrijving, tonen de aanpassing aan moderne eisen en milieuoverwegingen. Het concept van drijvend bouwen biedt een oplossing voor onze uitdagingen met klimaatverandering en ruimtegebruik. In tegenstelling tot statische drijfconstructies bieden Flarken vrijheid om te verhuizen, een cruciale innovatie in tijden van stijgende zeespiegels en toenemende extreme weersomstandigheden,” aldus Kees.

 

De Flark staat symbool voor een nieuwe benadering van wonen en mobiliteit op het water, een trend die naar verwachting alleen maar zal groeien als antwoord op de veranderende wereld om ons heen. Kees gaat hierover graag met geïnteresseerden in gesprek.

 

Meer informatie over Flark en Kees Westerbeek

nieuws  09-02-2024 

Terugblik M&O Paris door FIC

Anne en Feikje, de creatieve geesten achter Female Interior Creators by Lasut & Braun hebben onlangs hun voetstappen achtergelaten in de Lichtstad, Parijs. Gedurende hun bezoek dompelden ze zich onder in de wereld van schitterende vernissages bij Maison&Objet, evenals diverse kunstexposities. Hieronder vind je een bondig verslag van hun belevenissen en de inspirerende momenten die ze graag met ons delen. Laat je meenemen op een ontdekkingsreis door de kunst, cultuur en het onvergelijkbare design dat enkel Parijs te bieden heeft. Wie weet word jij ook wel aangestoken door hun enthousiasme en besluit je om in september zelf die kant op te gaan!

 

Verdiep je in reflectie en ontsnapping binnen een balayage van zachte, rood-blauwe tinten, beschermd binnen de uitzonderlijke lederen zitmeubelen van Duvivier Canapés (@duviviercanapes).

 

 

Ervaar ruimtes die de zintuigen prikkelen, door een seizoensgebonden kleurenpalet; een samenspel van geluid, geur, en de diverse materialen met hun texturen. Elke presentatie wordt verlicht door een inspiratie uit de elegante architectonische plafonddecoraties, zoals die in monumentale panden in historisch Parijs te vinden zijn. Elk kleur zorgvuldig geselecteerd met een unieke code, en op de vloer vertaald in een exclusief op maat gemaakt tapijt. Met werken van Maison Pouenat (@pouenat.official), Atelier Midavaine (@atelier_midavaine), Robert Four (@aubusson_r_four) en Objet de Curiosité (@objetdecuriosite).

 

 

Ontdek de gedurfde, unieke en inspirerende objecten, verlichting en kleinmeubelen van Petite Friture, gepromoot door oprichtster Amélie du Passage, die jonge ontwerpers ondersteunt (@petitefriture).

 

 

Een conceptueel, prikkelend hotel ontworpen door Tristan Auer voor Sinner Paris (@sinnerparis), biedt toegang tot een van de luxe kamers en opent nieuwe perspectieven vrij van traditionele normen: een fris nieuw hoofdstuk voor Parijs. Een mix van high-end kerkelijke esthetiek met lantaarns, een mystieke spa in Romeinse stijl, privé sfeerverlichting, glas-in-lood, fluweel, gordijnen en spiegels. Een fusie van religieus erfgoed en luxueuze kamers creëert spectaculaire ruimtes die radicale lijnen met suggestieve rondingen contrasteren, en brengt een gevoel van ruwe luxe met de meest betoverende sferen.

 

 

Jeremy Maxwell Wintrebert, een kunstenaar en meester-glasblazer. Zijn werk, een symfonie van glas, kleur en licht, toont de beheersing over het etherische, de onuitsprekelijke schoonheid van gesmolten materiaal. Beïnvloed door de schilderijen van Outtara Watts en de kleuren van Ivoorkust, het land van zijn jeugd. Elk stuk is uniek en met de hand geblazen. Te vinden in Kolkhoze Gallery (@kolkhoze).

 

 

Een absoluut hoogtepunt van Paris Déco Off is de samensmelting van stijlen van drie unieke persoonlijkheden: Pierre Bénard, Augustin Deleuze en Nina Rose. Met een focus op tijdloosheid betovert Pierre Augustin Rose interieurontwerpers met een perfecte balans, trouw aan persoonlijke stijl en een lofzang op eeuwige moderniteit. Ontdek meer bij Pierre Augustin Rose (@pierre_augustin_rose).

 

 

Afsluitend een conceptuele kleurenpresentatie van Pierre Frey x Modular Lighting, een samenwerking met verschillende ontwerpers. Een palet van diverse texturen met een tastbare uitstraling en krachtige tinten. Verken La Maison Pierre Frey (@lamaisonpierrefrey) voor meer inspiratie.

 

nieuws  06-02-2024 

Maak kennis met Masureel: kunst, natuur en roots

 

 

 

 

De Historische Wortels van Masureel in Hulste
Sinds de 16de eeuw maakt de familie Masureel deel uit van het prachtige West-Vlaamse dorp Hulste. Pas in de 19de eeuw was de familie actief in de vlasindustrie voor de productie van linnen.

 

Oprichting en Evolutie van de Textielweverij
In het begin van de 20ste eeuw werd de textielweverij opgericht, die Masureel ertoe aanzette om vanaf 1937 actief te worden in de textielafwerking, het verven van tapijten en interieurstoffen.

 

 

Uitbreiding naar Masureel International
Vijftig jaar later, in de jaren tachtig, werd Masureel International opgericht door Guy Verstraete. Het bedrijf richtte zijn aandacht op het bedrukken van stoffen en hoogwaardige wandbekleding, met de nadruk op groothandel.

 

Creatieve Afdeling en Exclusieve Wandbekleding
Het bedrijf vond al snel dat dit niet de enige afzetmarkt voor zijn creativiteit kon zijn. Daarom werd in 2004 besloten om een creatieve afdeling op te richten, voor ons eigen wandbekledingsmerk “Masureel” Exclusive Wallcoverings, made in Belgium.

 

 

 

Cultureel Erfgoed en Inspiratie
Met onze West-Vlaamse roots dragen we een groot cultureel erfgoed met ons mee en nemen we dit als referentie voor onze missie. Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur kenmerken onze creaties. Onze collecties zijn geïnspireerd op een rijk archief van historisch behang, stoffen en een collectie moderne & hedendaagse kunst.

 

Milieuverantwoordelijkheid en Innovatie
Toegewijd aan het milieu streeft Masureel ernaar een minimale impact te genereren in zowel onze productiefaciliteiten als materialen die we produceren. Met behoud van kwaliteit en creativiteit nemen we de uitdaging aan om alternatieven te bieden voor PVC-wandbekleding.

 

 

Klik hier voor de contactgegevens op de bni partner-pagina

 

In deze film maak je kennis met Masureel:

video
play-sharp-fill
nieuws  05-02-2024 

Titel als kroon op carrière voor Vivian Bruntink

 

Vivian Bruntink, Interieurarchitect bij ARX, HKU Master interieurarchitectuur, HBO Bouwkunde Saxion, zelfstandige route. 

 

Na het behalen van mijn HBO-diploma Bouwkunde aan het Saxion in Enschede, heb ik in 2020 met succes mijn Master Interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht afgerond. Direct na het behalen van mijn masterdiploma ben ik gestart met de Beroepservaringsperiode (BEP), een uitdagende fase die me de mogelijkheid bood om het maximale uit mijn vak te halen en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Aangezien ik de enige persoon was op ons kantoor werkzaam binnen de discipline interieur, zocht ik extern naar een mentor om me tijdens de BEP te begeleiden.

 

Voor mij was de beroepservaringsperiode een logisch vervolg op mijn eerdere opleidingen. Waar mijn master vooral gericht was op onderzoek, bood de BEP de kans om het dagelijkse ontwerp- en uitvoeringstraject volledig te doorlopen. Zo kwam ik in aanraking met alle facetten van het vakgebied. De mate waarin je in aanraking komt met de gevraagde eindtermen hangt natuurlijk af van de mogelijkheden binnen het bedrijf waar je werkt. Dankzij de kans die ARX mij bood om in 2019 de interieurafdeling van het bedrijf op te zetten, kwam ik op een natuurlijke manier al in aanraking met alle eindtermen. Het bijhouden van het logboek en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan voelde dan ook wel eens als een schoolse opdracht. Echter gaf het me ook de gelegenheid te reflecteren op mijn werkzaamheden en over mijn positie binnen het vakgebied. Iets waar in de praktijk niet altijd tijd voor is!

 

Ik kijk positief terug op de beroepservaringsperiode. Het voelt voor mij als de spreekwoordelijke kers op de taart binnen het vak dat ik altijd al wilde uitoefenen. De BEP daagde me uit en gaf me een goed gevulde rugzak om mijn carrière te starten. Daarnaast draagt de beschermde titel interieurarchitect bij aan erkenning voor de kunde en vaardigheden die ik door de jaren heen heb opgedaan tijdens mijn studies en werkervaring. Met het behalen van de BEP en daarmee de interieurarchitectentitel ging een lang gekoesterde droom in vervulling!

 

Meer ervaringen met de beroepservaringsperiode via BEP of PEP lezen? Kijk dan hier

nieuws   

Yvonne Rhebergen stelt zich voor

Yvonne Rhebergen

 

Yvonne Rhebergen ontwerpt persoonlijke leefruimtes en zakelijke interieurs. Specifieke wensen en identiteit van de opdrachtgevers worden vertaald naar een eigentijds en tijdloos interieurontwerp waarin de verbinding tussen mens, functie en ruimte centraal staat. Ze speelt met lijnen en vormen, neemt de ruis weg en verbindt binnen met buiten om zo tot een kloppend ontwerp te komen. Uiteraard met respect voor de bestaande elementen, behoud van het karakter van het pand en de wensen van de opdrachtgever als uitgangspunt.

 

Met ruime ervaring op het gebied van woonboerderijen en karakteristieke panden houdt Yvonne zich bezig met alle fases van een project, van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

 

Na ruim 11 jaar voor een ontwerpbureau te hebben gewerkt richtte ze haar eind 2017 haar eigen bedrijf op vanuit de wens om zich verder te ontwikkelen en met volledige focus op eigen projecten en ontwikkeling. Sindsdien heeft Yvonne verschillende mensen mogen ontmoeten die verlangden naar rust en eenheid in hun woning of commerciële ruimte; precies datgene waar ze zich in haar ontwerpen op richt. Door goed te luisteren naar hun verhalen, het architectuur respectvol te behandelen en op het juiste moment te verrassen – vaak met kleinste details – creëert ze een prettige omgeving. Deze ruimtes kenmerken zich door een subtiele mate van speelsheid en drama niet ontbreekt en tegelijkertijd alles draait om de essentie. Haar kracht zit hem in de eenvoud.

 

Woonboerderij Achterhoek

Herstructurering woonboerderij

nieuws  29-01-2024 

Drawn to Drawing – Symposium in HNI

© *

 

Tekenen biedt architecten de mogelijkheid om hun ideeën effectief te visualiseren en te communiceren. Het fungeert als een visuele taal om concepten, ontwerpen en ruimtelijke indelingen over te brengen naar klanten, collega’s en bouwers.

 

Dinsdagavond 26 maart 2024 om 19 uur organiseren wij een uniek symposium met de titel “Drawn to Drawing” in Nieuwe Instituut in Rotterdam. Tijdens dit evenement belichten we het belang van tekenen voor (interieur)architecten, geïnspireerd door NOOK Architectural Drawing van BNI en het boek “The Joy of Daily Drawing” van architect Bob Custers.

 

Het symposium belooft een avond vol boeiende presentaties van zeven vooraanstaande sprekers, elk met hun unieke tekenstijl en ontwerpaanpak. Ook verkennen we hoe Artificial Intelligence innovatief ingezet kan worden.”Drawn to Drawing” wordt een bijzondere avond waar architecten uit meerdere disciplines hun kennis en ervaring delen over het tekenen als een middel van communicatie, samenwerking, expressie en plezier.

 

Meld je snel aan vol=vol!

 

De bijzondere line-up van sprekers in dit programma

 


Liesbeth van der Pol – Drawing with character

Sinds haar opleiding tot architect heeft de medeoprichter van Dok Architects altijd haar architecto- nische ontwerpen gepresenteerd in aquarel. In deze lezing bespreekt ze de vreugde en kunst van het werken met aquarellen, de voordelen van een aquareltekening bij het presenteren van haar ontwerpen aan klanten, en waarom ze zowel de exterieur- als interieurontwerpen van een gebouw integreert in één tekening.

 


Bob Custers  – A drawing a day keeps the doctor away

In zijn boek ‘The Joy of Daily Drawing’ presenteert Bob Custers zijn evolutie als tekenaar gedurende 50 jaar, van zijn kindertijd tot volwassen architect. In deze lezing zal Custers verschillende stijlen tekeningen laten zien en het belang van dagelijks tekenen benadrukken als een middel voor reflectie, introspectie en onderzoek.

 


Joost Swarte – Story arc(hitecture)

Joost Swarte is een cartoonist en grafisch ontwerper die bekend staat om zijn speelse en geestige illustraties, vaak met architectuur als onderwerp. Zijn grafische afbeeldingen van interieurs en exter- ieurs hebben veel architecten geïnspireerd die hem benaderden om samen te werken aan huisontwer- pen. In deze talk legt Swarte uit hoe zijn vertelvaardigheden als cartoonist van pas komen in deze con- text, bespreekt hij zijn samenwerkingen met architecten en gaat hij dieper in op zijn rol in het ontwerp van voltooide woonprojecten in Amsterdam en Haarlem.

 

 

Nadia Pepels – Mapping the city

De oprichter van het bureau, Nadia Nena, is een getrainde architect die narratieve kaarten maakt die de sociale ecologie van plaatsen weergeven. In haar tekeningen streeft ze ernaar om de gemeenschap- pelijke belangen van bewoners, bedrijfseigenaren, belanghebbenden en andere betrokken partijen in kaart te brengen, door in gesprek te gaan over hun ervaringen en behoeften voor de plek. In haar presentatie zal Nadia haar methode bespreken om de input van de mensen die ze heeft geïnterviewd te vertalen naar een tekening, hoe haar analyse van plaatsen bijdraagt aan transformatieopgaven in stedelijke gebieden.

 


Riet Eeckhout – Abstract drawing

De Belgische architect en onderzoeker heeft een postdoctorale positie aan de Faculteit Architectuur van de KU Leuven in België. Haar internationale tentoonstellingen en publicaties richten zich op haar dubbele interesse in tekenen binnen de discipline van de architectuur: als middel van representatie
in de architectuurpraktijk en als instrument voor reflectie. Eeckhout heeft tekeningen gemaakt die geïnspireerd zijn door het werk van Frank Gehry, die een intuïtieve benadering van tekenen hanteert om ze de architectonische mogelijkheden te verkennen in plaats van zich te concentreren op precieze details. Eeckhout’s abstracte tekeningen vertonen overeenkomsten met kubistische schilderijen, waarbij de nadruk ligt op een vlak, tweedimensionaal oppervlak en traditionele perspectieftechnieken worden vermeden. In haar presentatie zal Eeckhout het tekenen als een instrument voor experimen- tatie verkennen, de voordelen van een meer spontane benadering bespreken en inzichten bieden in haar creatieve proces.

 

 

Stefan Prins – AI The Future of Drawing

 

(tekst onder voorbehoud)

De opkomst van AI luidt een boeiende periode in, vol met ongeëvenaarde kansen om ontwerpprocessen te verrijken, efficiëntie te verbeteren en nieuwe dimensies van creativiteit te verkennen. Hoe beïnvloedt dit onze vaardigheden, ons begrip van ruimte en de algehele impact op ons vakgebied? In deze presentatie geeft Stefan een inkijkje in de benadering van AI bij Powerhouse en neemt ons mee in hoe zij deze technologie verkennen en in sommige gevallen al integreren in hun creatieve werkstromen.

 

 

 

Wouter Veldhuis – Hairy drawing

De Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving van CrA rondt het symposium af met een lezing over ‘Hairy Drawing’. Deze benadering, geïnspireerd door de terminologie van EAST Architecture uit Londen, benadrukt de tekening als een collectief proces. Het stelt deelnemers in staat om gelijktijdig ideevorming, analyse, ontwerp en dialoog te integreren.

 

Datum & tijd & locatie

Drawn to drawing – dinsdagavond 26 maart 19.00 uur – zaal open 18.45 uur – Nieuwe Instituut – Museumpark 25 – Rotterdam

 

Tickets bestel je hier.

 

Deelname is gratis voor leden BNI (check jouw ledenmail), bezoekers 10,-

 

Tekenworkshop in middag

Dinsdagmiddag 26 maart vanaf 15 uur organiseren wij een unieke tekenworkshop in de tentoonstelling Honderd jaar tekenen. Lees hier verder.

 

*© Joost Swarte – Nadia Peppels – Liesbeth van der Pol – Elise Zoetmulder – Liesbeth van der Pol – Riet Eeckhout – Bob Custers

 

 

 

 

nieuws  28-01-2024 

Maak kennis met Shaw Contract

 

Shaw Contract ontwerpt en produceert commerciële vloeroplossingen, waaronder tapijttegels en veerkrachtige vloeren, die de basis vormen voor ruimtes en de mensen daarin ondersteunen. Een geselecteerd assortiment producten wordt opgeslagen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. “Wij hebben kantoren in Londen, Parijs, Oosterhout en Dubai, en een productiebasis in Schotland. Bij Shaw Contract geloven wij dat iedereen toegang moet hebben tot design en duurzame producten op de plaatsen waar we samenwerken, leren, rusten en werken.

 

 

Onze visie op duurzaamheid omvat niet alleen de milieu-impact van onze producten en activiteiten, maar ook hoe onze producten de menselijke ervaring beïnvloeden. De vloerproducten die wij maken, ondergaan strenge tests op het gebied van mens en milieu via het Cradle to Cradle Certified™ Products Program, en worden geproduceerd in CO2-neutrale faciliteiten.

 

 

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de eindproducten die wij leveren. Daarom produceren wij ook de vezels die in onze tapijten worden gebruikt. EcoSolution Q 100 is een hoogwaardige gerecyclede nylonvezel, en producten met deze vezel hebben een lage ingebedde koolstofvoetafdruk. Onlangs hebben we twee nieuwe collecties tapijttegels geïntroduceerd met EcoSolution Q100, genaamd ‘Floor Architecture III’ en ‘New Path’, die koolstofneutraal zijn en tot de collecties van gerecyclede tapijttegels in gesloten kringloop behoren. Met ons [Re]Turn teruggaveprogramma zetten we ons in om de koolstofimpact te verminderen. Laten we samenwerken aan het creëren van mooie en duurzame ruimtes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Oosterhout”.

 

Voor contact gegevens, klik hier op de bni-partnerpagina.

Introductie van Shaw

 

 

 

oudere berichten

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid