login leden

Marjolein van der Tol

Onze ambitie is het ontwerpen van inspirerende, smaakvolle interieurs die samenwerking, creativiteit, productiviteit en welzijn bevorderen. Wij zijn ervaren in het vertalen van het DNA naar eigentijdse en tijdloze omgevingen waarin gasten en medewerkers herkenning vinden en zich prettig voelen.

Kortom: plekken waar je goed kunt werken, ontmoeten, spelen en eten, ontspannen en waar je jezelf kunt zijn.

De daarbij belangrijke factoren die wij verwerken in onze ontwerpen zijn: lucht, water, licht, voeding, beweging, mindfulness en innovatie. “Wij zijn doortastend en hebben een associatieve manier van denken. Creativiteit en passie drijft ons. De wens van de opdrachtgever vertalen in een fysieke wereld hoort bij ons vak. Een omgeving neerzetten die eigentijds en tijdloos is, vertrouwd maar ook vernieuwend, die inspireert en een gevoel van tevredenheid oproept. Dat is waar we voor staan”.
specialisatie: hotels, kantoren, bedrijfspanden, renovaties, herbestemmingen, overig
adres

C&C

W. Banninglaan 16

3972 SK Driebergen

e-mail: marjolein@crielaers-company.nl

website: http://www.crielaers-company.nl

telefoon: 0644631743

Project(en)

Ebbinge

Het is niet de eerste keer dat Crielaers & Company het kantoor van Ebbinge aan het Cuserpark mocht inrichten. 11 jaar geleden hebben we een mooi project gedaan. We mochten werken aan een kantooroppervlakte van maar liefst 3000 m2. Het ging om een corporate uitstraling: deels open en deels gesloten werken. We hebben opnieuw de vraag van Ebbinge gekregen om haar te begeleiden bij de zoektocht naar een geschikt nieuw kantoor. We hebben hierbij gekeken naar de wensen van de klant en een analyse gemaakt van wat wij kunnen doen voor de organisatie en hoe wij een nieuw kantoor kunnen realiseren. We hebben Ebbinge advies gegeven over flexibel werken en de daarbij behorende m2-behoefte in kaart te brengen. We hebben uiteindelijk met elkaar gezocht naar een kantoorconcept waar de ondersteunende faciliteiten aangeboden worden. EDGE Olympic is een pand dat perfect aansluit bij de wensen en nieuwe visie van Ebbinge.

Ebbinge is een sterk merk met een eigen identiteit. Om de kernwaarden van het merk tot uitdrukking te brengen, is er gekozen voor een eclectische stijl: menselijk, dynamisch, kleurrijk, duurzaam, informeel en toch professioneel. Deze ingrediënten zijn de leidraad geweest voor het ontwerp.

Crielaers & Company is verantwoordelijk voor het interieurontwerp, het projectmanagement en de bouwbegeleiding. Fotografie: Peter Markesteijn

Accruent

Accruent, is met 150 kantoren wereldwijd aanbieder van technologische oplossingen voor bedrijven met als doel menselijke en fysieke resources te optimaliseren. Accruent optimaliseert alle stadia van vastgoedmanagement, facilities en asset management. Een nieuw Europees hoofdkantoor is opgeleverd.

Aan Crielaers & Company is gevraagd om het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp te realiseren.

Om de organisatie te begrijpen en het merk goed te leren kennen zijn er workshops gehouden met diverse medewerkers. Ook is het programma van eisen in overleg opgesteld. De workshops waren een goede basis waarop het ontwerpproces gestart kon worden.

Er is gekozen om op subtiele wijze te benadrukken dat het om het Europese hoofdkantoor van Accruent gaat. Er is een vertaling gemaakt van de logo kleuren en de waarden waar Accruent voor staat zoals bijvoorbeeld kwaliteit, innovatie en inspiratie. Ook is zichtbaar gemaakt dat het gaat om verbinding. Het kantoor biedt de mogelijkheid om werknemers met elkaar te verbinden, een thuisbasis te zijn voor andere Europese kantoren van Accruent en aan te sluiten bij de kern van de werkzaamheden: het verbinden van kantoorpanden door middel van technologische oplossingen.

Het ontwikkelingsproces liep exact hand in hand met de start van corona. Dit gaf Crielaers & Company de kans om bij te sturen waar nodig en een invulling te geven aan de nieuwe rol van het kantoor.

De nieuwe functie van kantoren was zich al deels aan het ontwikkelen tot een clubhuis, een plek waar je graag naar toe gaat om collega’s te ontmoeten, te vergaderen, te brainstormen of je te concentreren. De keuzes die gemaakt waren bij de indeling sloten geheel aan bij het acitity based werken. Er zijn ruime vergaderzalen voor in house trainingen waar 1,5 meter afstand geborgd is , er zijn kleinere ruimtes voor éen op éen overleg, concentratieruimtes, werkplekken met tussenschotten voor degene die dat prettig vinden. En uiteraard een coffee-corner om ’s ochtends even met je collega’s de dag te starten. Ook is er een gezellige keuken om samen de vrijdagmiddagborrel (waar we allemaal weer zo aan toe zijn) te houden of om een potje te tafelvoetballen.

Uiteraard heeft het welzijn van de werknemers bouwkundig en indeling technisch centraal gestaan. Er is rekening gehouden met luchtventilatie, verlichting, daglichtinval, veel groene planten, routings waarbij 1,5 meter afstand gehouden kan worden en een groot aanbod aan diverse plekken om te werken of te ontspannen. De gekozen kleuren en kunst inspireren. Er is in het verzamelgebouw aan de polarisavenue een bedrijfsrestaurant met een zeer gezond aanbod. Als je daar een paar keer per dag een gezonde snack gaat halen en dat met de trap vanaf de derde etage doet heb je ook nog voldoende beweging

Spant Bussum

In de kelder van dit theater in Bussum bevinden zich naast een van de theaterzalen, een ontvangst ruimte met toiletten en een garderobe, een bar en het restaurant, een private dinner ruimte en meerdere zalen met daglichtinval.

Crielaers & Company is door Spant! gevraagd om een totaal herzien plan te ontwikkelen voor het souterrain van het theater. Ze hadden twee belangrijke wensen: het kelder gevoel wegnemen en de beschikbare ruimte slim inzetten. De ruimte zal ingezet worden voor het theaterrestaurant en als eventruimte.
Normaal gesproken werken we vanuit een merk. Nu was de opdracht om een platform te maken waar bedrijven zich kunnen presenteren.

Spant streeft als onderneming naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het team van Spant! maakt elk jaar stappen om de organisatie nog meer CO2-neutraal te maken. Bij de verbouwing van het souterrain zijn daarom ook energiebesparende maatregelen uitgevoerd. Dit is onder andere terug te zien in het gebruik van LED verlichting, een ECO-gecertificeerde gietvloer en de openhaard met een zeer laag energieverbruik.

In 2017 is het souterrain opgeleverd.

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid