login leden
agenda  11-05-2020 - 14-05-2020 

workshop zakelijk tekenen

 

Wil jij tijdens vergaderingen en presentaties je collega’s beter meekrijgen in je verhaal? Zou je op zulke momenten graag een stift willen oppakken om je verhaal te visualiseren, maar weet je niet zo goed hoe? Met de workshop ‘Zakelijk tekenen’ van organisatie-adviesbureau Getting The Picture ontwikkel je deze skill! Normaliter is de workshop daar op kantoor, maar vanwege de coronacrisis wordt deze nu met een flinke korting, online aangeboden. De workshop duurt vier dagen: van maandag 11 tot en met donderdag 14 mei dagelijks van 09.30 tot en met 11.00 uur.

 

Leden bni ontvangen met de bni code 10 euro korting (zie ledenmail) en betalen 40 euro voor deze vierdaagse workshop. Leden vragen de code op bij info@bni.nl.

Niet-leden betalen 50 euro.

 

Meedoen? Aanmelden kan hier.

 

Opzet:
In de online masterclass ‘Zakelijk tekenen’ maak je jezelf vertrouwd met zakelijk tekenen. Al tekenend vertelt de facilitator over de ins and outs van het visueel communiceren. De masterclass bestaat uit live-instructies, ‘klassikale’ opdrachten en huiswerkopdrachten. Zoom wordt gebruikt voor de live-instructies en Sketchdrive of Googledrive voor het uploaden van je tekeningen.

Wat gaan we doen?

Verspreid over 4 dagen gaan we van 09:30u – 11:00u aan de slag met de basis voor Zakelijk Tekenen. Tijdens deze training komt het volgende aan bod:

Dag 1: basisvormen, mensen en objecten

Dag 2: de visuele bibliotheek

Dag 3: visuele notulen

Dag 4: maak je eigen praatplaat

Gedurende de workshop bieden wij geschikte tools en theorie aan om ervoor zorgen dat je de fijne kneepjes van het vak leert. Wij hanteren een maximum van twintig deelnemers, zodat wij iedere deelnemer genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Fotocredit @gettingthepicture

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid