login leden
agenda  16-04-2024 - 17-04-2024 

WorkPlace Xperience

 

Ervaar de gezonde en duurzame werkomgeving bij de WorkPlace Xperience. De jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving. De WorkPlace Xperience is dé gelegenheid voor professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate om elkaar te ontmoeten en inspireren. Deel kennis met Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers die deel uitmaken van deze energieke community.

 

De Work Place Xperience is de plaats om antwoorden te vinden op actuele vragen als:

• Hoe houden we onze medewerkers gezond en gelukkig?

• Hoe richten we een optimale hybride werkomgeving in?

• Hoe implementeren we de juiste technologische innovaties?

• Hoe creëren we een duurzame werkomgeving?

 

Het gezond en gelukkig werken van morgen

 

Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal. Laat je verrassen door de nieuwste innovaties en projecten en ontdek hoe jij zelf een duurzame en gezonde werkomgeving kunt creëren. Het thema dit jaar is Heroes @ Work. Helden tonen lef, daadkracht en doorzettingsvermogen. Zij laten zich niet uit het veld slaan bij tegenslag en blijven hun ambities nastreven. Ook helpen ze anderen om het bijltje er niet bij neer te gooien en het vuur weer aan te wakkeren. Deze stappen zijn essentieel om een duurzame werk- en leefomgeving te creëren.

 

Tickets

 

Beleef de WorkPlace Xperience op 16 en 17 april 2024 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tickets bestel je hier. BNI is partner van SWP en daarom maken alleen leden gebruik van de link uit de bni-ledenmail voor een gratis ledenticket t.w.v 85, euro. Heb je deze gemist? Mail info@bni.nl

 

Over Smart WorkPlace

 

Smart WorkPlace zet als kennisplatform de stap naar de duurzame en gezonde werkomgeving. Een werkomgeving die voor het welzijn en het werkgeluk van de gebruikers van belang is. Bevlogen professionals zijn bij dat proces betrokken. Denk onder andere aan Human Capital Managers en Vitaliteitsmanagers, maar daarnaast aan de Human Resource Manager, Vastgoedmanager, Facitlity Manager, Mobiliteits- en Duurzaamheidsmanager.

 

Het kennisplatform Smart WorkPlace brengt vanuit een integrale visie samen met haar partners kennis over innovaties, inzichten en onderzoeken. Deze kennis draagt bij aan het realiseren van een duurzame en gezonde werkomgeving. Naast het delen van kennis verbindt en activeert Smart WorkPlace haar partners. De partners van Smart WorkPlace leren zodoende van elkaar, stellen elkaar vragen en werken samen in projecten. Dat is in het belang van alle gebruikers van de werkomgeving.

 

Naast dit kennisplatform is Smart WorkPlace ook organisator van de jaarlijkse WorkPlace Xperience en de activiteiten van de WorkPlace Academy en betrokken bij het platform Gemeentehuisvesting en Campus Day. 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid