login leden
agenda  18-03-2021  

Webinar Wonderful Waste over duurzame gordijnen

 

Op donderdag 18 maart organiseert Royal Vriesco | A House of Happiness een webinar van een uur over duurzame gordijnen met als thema Wonderful Waste. Je bent van harte welkom om deel te nemen.  In dit webinar wordt je meegenomen in de wereld van duurzaam ondernemen. Je krijgt een inkijkje in de wereld achter het gordijn; productontwikkeling, trends, productie en de toepassingen. Er wordt een koppeling gemaakt tussen de designer, ontwikkelaar en adviseur voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam interieur textiel. Creativiteit, inspiratie en passie komen samen in dit merk. Het webinar maakt je deelgenoot in de ambitie om de wereld een stukje mooier maken met duurzame gordijnen waar je bovendien ook écht blij van wordt. House of Hapiness heeft een breed aanbod gordijnen die in eigen confectieateliers gemaakt worden.

 

Rinkje, Fenna en Linda vertellen ieder vanuit hun eigen expertise, in ca. 15 minuten, over het proces van snijafval tot nieuw gordijn. Hoe dit past binnen de huidige trends en hoe je zachte raambekleding praktisch met gevoel voor design kan toepassen in een nieuw interieur.

 

Rinkje van der Veen: Designer bij Royal Vriesco. Rinkje heeft de kustacademie gevolgd, gewerkt bij diverse musea en als docent beeldende kunst. Ze is op vele inspirerende reizen geweest en heeft ze in het buitenland gewoond. Haar focus ligt op de ontwikkeling van de dessins en het stylen van fotografie plus het maken trendpresentaties. Ze neemt je mee in hoe zij duurzaamheid toepast en tegenkomt in haar proces.

 

Fenna Haaksma: Head of product development bij Royal Vriesco. Fenna heeft de Kunstacademie gevolgd met modevormgeving als studierichting. Haar focus ligt op het creëren van innovatieve duurzame gordijnstoffen, die een oplossing bieden voor iedere ruimte en toepassing. Zij neemt je mee in de wereld van duurzame productontwikkeling en Wonderful Waste.

 

Linda van den Akker: Accountmanager Architecten bij Royal Vriesco Projects. Linda heeft een Universitaire achtergrond en bij verschillende bedrijven ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van klanten bij het inrichten van grootschalige projecten in zowel binnen als buitenland. Ze neemt ons mee in de wereld van toepasbaarheid.

 

Programma donderdag 18 Maart 2021

14.45 uur    Inloggen mogelijk
15.00 uur    Welkom en voorstellen
15.05 uur    Presentatie Rinkje van der Veen + Q&A
15.25 uur    Presentatie Fenna Haakma + Q&A
15.40 uur    Presentatie Linda van den Akker + Q&A
15.55 uur    Afsluiting

 

Aanmelden kan via onderstaande link, je ontvangt op de dag zelf nog een reminder.

 

Leuk als je erbij bent om jouw duurzame kennis op het gebied van gordijnen te vergroten en om inspiratie op te doen.

 

Aanmelden kan HIER

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid