login leden
agenda  25-11-2021  

Webinar rookwerendheid NEN

 

Op 25 november vindt het webinar ‘Rookwerendheid’ plaats van 13.00 – 15.30 uur. In het webinar staat centraal hoe er met de nieuwe rookwerendheidseisen aan het werk wordt gegaan. Sinds 1 juli 2021 is de nieuwe rookwerendheidseis opgenomen in het Bouwbesluit. De rookwerkendheidseis staat omschreven in NEN 6075:2020

 

Sinds 1 juli 2021 is de nieuwe rookwerendheidseis opgenomen in het Bouwbesluit. De rookwerendheidseis staat omschreven in NEN 6075:2020. BBN heeft hierover een whitepaper gepubliceerd. Dit heeft geleid tot vragen over wat dit betekent in de praktijk. Vanuit de markt is er behoefte om hier meer toelichting over te krijgen.

 

Webinar
Het doel van het webinar is om de markt te informeren over wat NEN 6075 als nieuwe regelgeving betekent in de praktijk nu de norm is opgenomen in het Bouwbesluit.

 

Iedereen die met het Bouwbesluit en brandveiligheid aan het werk is en of hiervoor verantwoordelijkheid draagt, is uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar: gebouweigenaren, brandweer, veiligheidsregio’s, Bouw en Woningtoezicht, architecten, brandprofessionals, adviesbureau’s en aannemers.

 

Lees hier verder voor info over programma, sprekers en aanmelding.

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid