login leden
agenda  09-02-2021  

Webinar brandveiligheid in kantoren en scholen

De Brandpreventie Academy en bni-partner Verwol  organiseren op 9 februari een compact kennis webinar over brandveiligheid in kantoren en scholen.

 

Waarom?

Een school of kantoor moet een ruimte zijn om prettig, productief en gezond in te kunnen leren en werken. Een veilige omgeving is hierbij de belangrijkste voorwaarde. Maar waar moet je aan denken bij het ontwerp? Welke eisen zijn er en hoe zit de wet- en regelgeving in elkaar? Wat betekenen alle brandclassificatie begrippen precies en hoe pas je deze toe?

 

De Brandpreventie Academy en Verwol

De Brandpreventie Academy is de kennisautoriteit in Nederland en geeft dagelijks trainingen over brandveiligheid aan interieurarchitecten en andere belanghebbenden in de bouw. Verwol introduceerde in dit voorjaar de nieuwe Slimline FG serie. De brandwerende systeemwanden en deuren uit deze serie zijn in E / EW / EI 30, 60 en 120 minuten te verkrijgen en zijn qua detaillering gelijk aan de reguliere Slimline systeemwanden.

 

Aanmelden

Op 3 december is er om 12:30 en 15:00 uur een webinar via Microsoft Teams. De duur is circa 45 – 60 minuten. Aanmelden, ook voor niet leden: marjon.vermeulen@verwol.nl. Geef aan welke tijdstip jouw voorkeur heeft.

 

 

 

beeld: Verwol Slimline

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid