login leden
agenda  12-06-2020  

Webinar Leemlokaal

 

 

Wist jij dat leem dertig maal meer vocht opneemt dan gewoon stucwerk?  Wist je dat leem dampopen is en steeds meer wordt toegepast in de werk- en woonomgeving? Vrijdag ben je welkom voor o.a. deze lessen uit het leemlokaal.

 

Op een online Technical Friday Morning (TFM) nemen we een kijkje in de keuken bij de Amsterdamse Clay Factory. bni-partner Tierrafino draagt bij aan interactieve kennisuitwisseling en wil een essentiële bijdrage leveren aan een mooie, gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving waar mensen zich echt thuisvoelen.

De TFM zijn normaliter sessies van anderhalf uur op afspraak in het Atelier van Tierrafino voor professionals architecten, interieurarchitecten,

-ontwerpers, designers e.a. waar uitleg wordt gegeven over leembouw in het algemeen, technische toepassingen van leemproducten, ondergronden en kleuren aan de hand van een rondleiding.

 

 

Je komt alles te weten over leemstuc, leempleister, leemverf, stucco lustro, tadelakt, betonlook, decoleem, leembouw en natuurlijk bouwen met leem.

Het warme welkom dat je normaliter ervaart bij een bezoek aan de Clay Factory is ook online gegarandeerd!

 

Catherina Giskes, mede-oprichter van Tierrafino ontvangt ons online en er is ruimte voor het stellen van vragen. Na afloop weet je alles over hoe de producten kunnen worden ingezet om een gezond binnenhuisklimaat te creëren, met natuurlijke kleuren als bijkomend voordeel. Voor een een verdiepende persoonlijke kennismaking of een projectvraag kun je een afspraak maken en fiets je dan t.z.t. naar de Archangelkade in Amsterdam.

 

Datum: vrijdag 12 juni

Tijd: 10-11 uur

Platform: Zoom

Aanmelden: stuur een email naar info@tierrafino.com o.v.v. Webinar Leemlokaal

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid