login leden
agenda  12-03-2021  

Wat hebben we in huis? RCE Interieurplatform

 

Vrijdagmiddag 12 maart 2021 van 13.30 uur tot 16.45 is het thema van het RCE Platform: Wat hebben we in huis? Tijdens dit webinar staat het onderwerp ‘inventarisaties van interieurs’ centraal.

Over gebouwde monumenten bestaat veel kennis, maar over de waardevolle interieuronderdelen in die gebouwen ontbreken vaak de gegevens. Om hierop meer zicht te krijgen zijn er de afgelopen jaren diverse inventarisaties gestart. Ook zijn er organisaties die hierover al langer systematisch gegevens verzamelen. Wat levert al deze informatie op?Vijf sprekers vanuit verschillende invalshoeken vertellen hoe ze bij de inventarisaties te werk zijn gegaan en tegen welke uitdagingen ze aanlopen. Ze geven inzicht in behaalde resultaten, interessante vondsten en delen graag hun ervaringen en kennis.

 

Ook wordt de nieuwe RCE-publicatie ‘Meer zicht op monumentale interieurs, handleiding voor succesvol inventariseren’ gepresenteerd. Als deelnemer aan de bijeenkomst kunt u kosteloos een gedrukt exemplaar ontvangen.

 

Het Interieurplatform vindt online plaats. Op deze wijze kunnen we opnieuw eenvoudig een buitenlandse spreker aan het woord laten en deelnemers ontvangen uit binnen- én buitenland. Via de chat-functie kunt ook u een bijdrage leveren.
Meer info en aanmelden, lees hier verder.

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid