login leden
agenda  27-09-2023 - 28-09-2023 

Van Oostzaan naar Westzaan; het gebeurt in de Zaanstreek

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de beurs ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. DecoLegno zal daar de Durasein® solid surface collectie presenteren. Maar er gebeurt deze dagen meer in de Zaanstreek!

 

Welkom bij Studio Piet Boon en DecoLegno tijdens A@W

 

In Oostzaan opent Studio Piet Boon haar deuren voor interieurarchitecten en op slechts 8 minuten rijden vanaf het Hembrugterrein bevindt zich de showroom van DecoLegno. Dé ideale gelegenheid dus voor interieurarchitecten en -vormgevers om een bezoek te combineren. DecoLegno heeft een mooi programma met interessante gastsprekers. Allemaal professionals uit de wereld van architectuur en interieur die jou komen inspireren met hun verhaal!

 

28-9

 

Vanaf 09.00 uur opent Studio Piet Boon de deuren van de Piet Boon Flagship Stores in Oostzaan. Tijdens een exclusieve rondleiding krijg je nuttige informatie over de producten en kun je ze met eigen ogen bewonderen. De collectie omvat naast meubelen ook stalen deuren, frames en ramen, houten vloeren, tegelvloeren, gietvloeren, verlichting en de Piet Boon Paint & Plaster lijn. Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@pietboon.com. Adres: Skoon 78, 1511 HV Oostzaan. Gratis parkeren.

 

Op donderdag 28 september ben je ook vanaf 13.00 uur welkom in de showroom van DecoLegno in Westzaan om de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf en Durasein® solid surface te bekijken en om 16.00 uur start een officieel programma: Patrick Leering vertelt over de oprichting van DecoLegno, Saskia ten Cate laat zien hoe trends & decoratief plaatmateriaal samen komen. Rondleiding om de verschillende interieuroplossingen in het pand te bekijken. Vanaf 17.00 uur sluiten wij de dag af met een Italiaans buffet zodat je na de file terug kunt rijden naar huis. Wil je erbij zijn? Meld je hier aan! Adres: Rak 139, 1551 NC Westzaan. Gratis parkeren.

 

NB) het eerder gecommuniceerde programma op 27-9 bij DecoLegno is vervallen. Ontmoet DecoLegno op A@W. De showroom is uiteraard geopend voor een bezoek op beide dagen.

 

beeld: DecoLegno (architect Nunc Architecten)

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid