login leden
agenda  01-02-2024 - 04-02-2024 

Kunst in Rotterdam

Kunst is overal in Rotterdam van 31 januari tot en met 4 februari 2024 Art Rotterdam Week. Kunst-, design- en architectuurliefhebbers vinden door de hele stad diverse beurzen, speciale openingen van tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, installaties in de open lucht, pop-up shows en open ateliers.

 

Jubileum-editie Art Rotterdam 2024

Art Rotterdam viert zijn 25ste editie, van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari, voor de laatste keer in de iconische Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Voor het laatst, maar daarom niet minder actueel en vernieuwend. Zo is er de 12de editie van Prospects met werk van 86 getalenteerde, startende kunstenaars; er is een spectaculaire verzameling grootschalige buitenwerken en de gloednieuwe sectie: Artistic Matter. Vanaf 2025 zetelt Art Rotterdam in Rotterdam Ahoy.

 

Open Maquettedepot. Foto Petra van der Ree

 

Uniek kijkje in Maquettedepo HNI

Tijdens kunstbeurs Art Rotterdam kun je op 1 en 2 februari 2024 een uniek kijkje nemen in het Open Maquettedepot van het Nieuwe Instituut. Op het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek is een van de Schiehallen in gebruik voor de opslag van zo’n 700 maquettes, die in een open opstelling staan. Het is een ruimte die doorgaans niet toegankelijk is voor publiek. Lees hier verder.

 

Object

OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten in HAKA gebouw Rotterdam, van 2 tot en met 4 februari. BNI-leden bezoeken de beurs zoals altijd met ledenvoordeel op 2 februari met 2=1 actie uit de ledenmail van eind januari.

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid