login leden
agenda  14-05-2024 - 16-05-2024 

Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW

 

 

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Vakbeurs Renovatie & Transformatie 2024 plaats; een cruciaal evenement voor professionals in de bouw en (interieur)architectuur, gericht op de toekomst van onderhoud, renovatie en transformatie van leegstaande kantoren en winkelpanden naar woonruimtes.

 

De Nederlandse markt voor onderhoud en renovatie bedraagt meer dan € 21 miljard per jaar. De overheid streeft ernaar 15% van de benodigde 1 miljoen woningen te realiseren door kantoren en winkelpanden te transformeren. De beurzen MONUMENT (monumentaal vastgoed) en HOUTBOUW (hout- en hyride bouwoplossingen) vinden gelijktijdig met deze beurs plaats. Lees verder over dit evenement, de lezingen en gratis voor-registratie.

 

Belangrijkste thema’s zijn de verbetering van – al dan niet monumentaal – vastgoed en innovaties in hout, biobased en hybride bouw, de inzet van prefab als versneller in de bouw en beperken van overlast. Bekijk het interessante lezingenprogramma en de diverse podia en praktijktheaters.

 

Meld je voor 13 mei hier gratis aan!

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid