login leden
agenda  19-11-2023 - 26-11-2023 

PAN Amsterdam met BNI-korting

 

STERK AANBOD KUNST, ANTIEK EN DESIGN OP PAN AMSTERDAM

 

120 deelnemers uit Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, België, Engeland en Italië tonen een topaanbod van moderne en hedendaagse kunst, design en fotografie, naast een sterke vertegenwoordiging van oude meesters, 19e-eeuwse schilderijen, zilver, Aziatische kunst en voor het eerst ook Afrikaanse hedendaagse kunst.

 

PAN Amsterdam is van 19 tot en met 26 november in RAI Amsterdam en biedt naast de duizenden kunstwerken, antiek en design ook inspiratie op PAN Podium, met een dagelijks programma vol lezingen over onder meer portretkunst, digitale kunst, juwelen en mode.

 

 

De ruim 35.000 bezoekers die PAN Amsterdam jaarlijks trekt zien een internationaal kunstaanbod dat meer dan 5.000 jaar kunstgeschiedenis omvat, dus een perfecte plek om kunst te vergelijken en verrassende vondsten te doen. Bovendien wordt elk object door 80 onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie, waardoor de getoonde kunst met vertrouwen gekocht kan worden. Met prijzen die variëren van € 500 tot € 500.000 trekt de beurs een breed publiek: van jong tot oud, van vermogend tot minder vermogend en van ervaren kunstkoper tot beginnend liefhebber.

 

Bezoek PAN met bni korting!

 

Bestel hier jouw ticket met 50%korting met de bni-code: BNIXPAN23

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid