login leden
agenda  07-10-2021  

Opening Sub terra @Arcam voor bni-leden

Op 1 oktober opent Sub terra; een tentoonstelling over de on(der)benutte kansen van leven onder Amsterdam. Met de tentoonstelling Sub terra worden de kansen van ondergronds bouwen en leven in Amsterdam onderzocht. Sub terra verdiept je kennis van het gebruik van de ondergrond door de eeuwen heen en van toekomstvisies op woningtekort, biodiversiteit en het klimaat. Lees hier alles.

 

Sub terra architectuur biedt veel kansen en uitdagingen voor het ontwerpen van goede bruikbare nieuwe ondergrondse binnenruimten

 

De uitdagingen voor interieurarchitectuur zijn enorm. bni heeft als partner bijgedragen aan deze tentoonstelling en organiseert daarom een speciaal openingsmoment voor bni-leden en geïnteresseerden. Curator Thijs van Roon ontvangt ons met een inhoudelijke introductie op de tentoonstelling. Waarna er volop ruimte is deze te bezoeken en met elkaar van gedachten te wisselen over het ondergronds interieur.

 

Door het ontbreken van het exterieur verschuift de focus van het hele ontwerp naar het interieurontwerp

 

Op donderdag 7 oktober ben je om 18 uur  als lid (of geïnteresseerd lid) alleen door aanmelding via onderstaand formulier van harte welkom bij de opening voor leden van bni. Wij zorgen voor een hapje en drankje.

 

Aanmelden kan hier:

 

 

 

 

Ja, ik kom 7 oktober 18 u naar Sub terra voor bni-leden @Arcam
Lid van bni:
Zie de privacyverklaring bni
reCAPTCHA is required.

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid