login leden
agenda  09-06-2022  

Naar een gezond en toekomstgericht interieur

 

Lezing op Design District 9 juni 13.15-14.00 uur

Welbevinden speelt altijd al een belangrijke rol in het werk van bni-lid RoosRos. Donderdag 9 juni 13.15 nemen architect en algemeen directeur Sander Ros en architect en interieurarchitect Jos Hermans van RoosRos Architecten ons mee in in hun visie op een gezonde en toekomstgerichte kantooromgeving, tijdens een lezing op Design District. Na COVID-19 heeft het kantoor een volstrekt andere betekenis gekregen dan daarvoor. Wat betekent dit voor het dagelijkse werken? En wat betekent dit voor het interieurontwerp? Na een presentatie sparren we over dit onderwerp. Einde ca. 14 uur. Save the date! Leuk je dan te zien. Locatie volgt in het lezingenprogramma, de hand-out en site van het event.

 

De lezing is in de serrezaal, toegang bij toiletten. Alleen via trap bereikbaar!

 

 

 

 

 

Gratis toegang voor lezers van de bni nieuwsbrief & site

Design District is het jaarlijkse trefpunt voor interieurprofessionals dat je niet mag missen! Ontmoet je branchegenoten en bekijk de presentaties van ruim 150 designmerken op de beursvloer in de prachtige, monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook deze 19e editie is er een mooie mix van gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen en nieuwkomers die voor het eerst op Design District presenteren. Meer informatie en een complete deelnemerslijst vind je op www.designdistrict.nl.

 

Speciaal voor lezers van de bni nieuwsbrief is er een gratis toegangsticket t.w.v. € 30 beschikbaar. Ga via de onderstaande link naar de registratiepagina, laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijk toegangsticket voor Design District op 8-9-10 juni 2022.

Registreer hier en ontvang een toegangsticket t.w.v. € 30 → https://tickets.designdistrict.nl/free/BNI

 

Wanneer je je entreeticket binnen hebt, vergeet dan niet ook ruimte vrij te houden in je agenda, want dit wordt een editie met een record aantal duurzame innovaties en die moeten gevierd worden! Rotterdam is altijd dichtbij, en de Van Nelle Fabriek is slechts 3 minuten van de snelwegafrit of 7 minuten met de bus vanaf CS. Design District geeft je de kans om binnen een (halve) dag weer helemaal bij te zijn op interieurgebied.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid