login leden
agenda  05-11-2023 - 08-11-2023 

Meubelbeurs Brussel

 

Ontdek, beleef en verbind van 5 – 8 november 2023 in Brussels Expo!

 

De Meubelbeurs Brussel vernieuwt en legt dit jaar de focus op esthetiek, inspiratie en de toekomst van meubeldesign met speciale aandacht voor ecologie. Met een opvallende groei in exposanten, verfrissende inrichting van de hallen en vernieuwde inspiratiezones, zoals de Square zone, staat beleving centraal. Traditie wordt gecombineerd met innovatie, waarbij efficiënt zakendoen en warme gastvrijheid hand in hand gaan. De Meubelbeurs Brussel is in eerste instantie gericht op de handel maar er bovenal ook op gericht om een feestdag te zijn voor alle actoren uit de sector.

 

Al sinds 1937 verbindt deze vakbeurs in Brussel de meubelfabrikanten met de meubelhandel. De meubelhandel in België en andere West-Europese landen zoals Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Groot-Brittannië, Zwitserland, Duitsland en Scandinavië wordt bereikt. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en andere Europese landen stellen hier op 66.000m² hun nieuwste collecties voor.

 

De indeling in segmenten maakt de beurs overzichtelijk en efficiënt  voor de bezoeker. Elk segment richt zich op een specifiek onderdeel van de meubelhandel, van het eigentijdse meubel tot slaapcomfort.  De segmenten zijn:

CITY
BRUSSELS BY NIGHT
SQUARE
FUSION
MOZAÏEK
HOLLAND À LA CARTE

 

Naast het brede midden segment richten de exposanten van de Meubelbeurs Brussel zich meer en meer op de contractmarkt of bieden maatwerk aan.

 

Gratis invitatie – Tot snel in Brussel!

 

Bij NOOK 3 Drawing hebben bni-leden een unieke invitatiecode ontvangen voor een gratis ticket.

Wil je de beurs bezoeken en heb je geen code? Mail info@bni.nl dan sturen wij je deze toe.

 

 

Meer info: www.meubelbeurs.be

 

 

 

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid