login leden
agenda  21-10-2021 - 24-10-2021 

Masterly The Hague

 

 

Barbara Nanning & Ales Zverina (glas / toegepaste kunst)

 

 Masterly The Hague / Gemmy Woud – Binnendijk.

 

BIËNNALE MASTERLY THE HAGUE BRENGT ODE

AAN HET NEDERLANDSE LANDSCHAP

 

Bij Masterly The Hague verdiepen hedendaagse ontwerpers zich in klassieke schilderijen. In vijf schitterende historische locaties presenteren honderd designers gedurende vier dagen hun toonaangevende werk in relatie tot de Oude Meesters.
Een krachtige bundeling van talent, inspiratie en vakmanschap. Dit jaar is het centrale thema: het Nederlands landschap. De biënnale valt samen met de grootse opening van het Haagse Museumkwartier.

 

De vernieuwende Dutch Design biënnale vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 oktober in het historische hart van de hofstad, tegenover het Binnenhof en rondom het majestueuze Voorhout. Prachtige monumentale panden op de Lange Vijverberg lenen zich uitstekend voor de presentaties van de hedendaagse ontwerpers. De Dutch Designers laten zich hiervoor inspireren door een klassiek schilderij. Willem Jan Hoogsteder is samen met curator Nicole Uniquole de drijvende kracht achter dit toonaangevende evenement. Hij ziet veel overeenkomsten tussen de Oude Meesters en de moderne ontwerpers.“Allen combineren talent, inspiratie en vakmanschap en kiezen voor schoonheid. De hedendaagse kunstenaars laten ons door hun creativiteit met een nieuwe en artistieke blik naar Oude Meesters kijken. Spannend en origineel; je ontdekt steeds iets nieuws.”

 

Lees hier verder op de website voor programma en ook de lezingen die georganiseerd worden.

 

Lid? Bestel alle type tickets met 20% leden-korting

 

Via deze link, voer de code in uit de ledenmail die je hebt ontvangen op maandag 18 oktober.

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid