login leden
agenda  25-04-2022  

Marketday project & interieur DWI

 

 

 

DWI nodigt je van harte uit op MDXL Project & Interieur op maandag 25 april a.s., een ééndaags vakevenement gericht op de toenemende behoefte van interieurbedrijven om de groeiende projectmarkt te betreden. Deze dag voor architecten, inrichters en adviseurs  staat in het teken van ontmoeten, netwerken en zakendoen. In samenwerking met zo’n 200 Nederlandse en internationale interieurmerken worden op deze unieke dag de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp getoond.

 

Sprekers
Arne Lubbers, oprichter en eigenaar van start-up Unlit is de hele dag aanwezig.  Hij vertelt in de ochtend  over zijn product Unlit Studio: 3D visualisatie software, gebaseerd op gametechnologie, voor de interieur- en vastgoedbranche. De hele dag kun je Unit Studio  in de praktijk bekijken en natuurlijk al je vragen stellen. Daarnaast is er aan het begin van de middag een presentatie van Natascha Griffioen van De Projectgroep (projectinrichter gespecialiseerd op het gebied van hospitality, recreatie en kantoren) over de do’s & dont’s rondom het ontwikkelen van hotels en resorts in binnen- en buitenland. Ook is er gelegenheid om haar vragen te stellen.

 

Ontmoet de makers
Naast de diverse presentaties kun je in het Atelier producten van o.a. BKS, Mobitec, Infiniti, Good&Mojo, Sompex, Candy en Carina bekijken, netwerken met vakcollega’s en zakendoen.

Dit alles onder het genot van een versgezette koffie of thee van een barista en zoete lekkernijen in de ochtend. Ook kun je tussen 12.00 en 14.30 uur lunch, zoals diverse belegde broodjes, salades en soep, kopen in het Atelier en op de tweede verdieping. Later op de dag trakteert DWI op borrelhappen en versnaperingen op diverse plekken in het pand.

 

Je bent van harte welkom op MDXL Project & Interieur op maandag 25 april a.s. van 10-17 uur in De Woonindustrie Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein

 

Partnernieuws:

Bezoek ook de ABB Woonexperience op B012 in DWI: de Living Space® Experience is een must om de laatste mogelijkheden te ervaren op het gebied van gebouwautomatisering en het verduurzamen van woningen. In de Building Space® Experience zie je slimme oplossingen op het gebied van zorg, kantoor, hotel en noodverlichting in praktijk. De Industry Experience biedt innovatieve producten, systemen en ontwikkelingen in de veranderende industriemarkt. Ideaal om inspiratie op te doen, opdrachtgevers te enthousiasmeren en bij te blijven. Lees hier verder

 

De volgende vakgenoten, fabrikanten, agenten en importeurs kun je ontmoeten:  Interstar, Havee, Infiniti Design, Metaform,Conde House, Studio Bac, Cartel Living, Lucide,Bree’s New World, Tarkett, Ztahl by Dijkos, Mobitec,Leoxx, Rockfon, Astrimex, Dockfour,PMP Furniture, Dôme Deco, EGLO Verlichting, ABB,Busch-Jaeger, Geberit, BKS Meubelen, Unlit en Passe Partout.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid