login leden
agenda  19-01-2023 - 23-01-2023 

Maison et Objet Paris

Maison&Objet Paris staat 19 – 23 januari weer op de agenda. Bestel nu je gratis entrée. Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt BNI haar leden ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). Gebruik de volgende gratis code bij het bestellen van je tickets: MOBNIJ23

 

Maison&Objet Spotlight

Voor het eerst op de beurs dit jaar! Een selectie van nieuw exposanten op de Maison&Objet “OBJET” sectoren van de beurs met vooruitstrevende creatieve concepten die inspelen op de nieuwe en steeds veranderende behoeften.

 

“Take Care!” & Enjoy

Het thema van deze editie: “Take care!”… De Maison&Objet nodigt alle beursdeelnemers uit om rond het thema “conscious, engaged kindness” in beweging te komen voor een betere wereld. Het thema komt op verschillende manieren terug in het aanbod van de exposanten en in de speciale beurszones: de inrichting van het Designer of the Year platform, de speciale What’s New? Scenografieën en de rustzones op de beurs.

 

Maison&Objet in the City

Breng van 18 – 23 januari 2023 een bezoek aan de meest bijzondere Parijse adressen. Decorateurs, ontwerpers, galeries, bijzondere modehuizen, ontwerpers… De mensen die Parijs zo uniek maken binnen het decoratieve landschap nodigen je uit in hun woonkamers voor een persoonlijke ontmoeting. Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs!

 

Jouw reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reis je snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

 

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs.

Volg deze link.

www.maison-objet.com

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid