login leden
agenda  30-11-2023  

Kisch&Zn & BNI – kennis event Open Deuren

 

 
Innovatieve architectonische hardware; een subtiel, soms onzichtbaar, maar krachtig

element in de visuele aantrekkingskracht en de functionaliteit in interieurarchitectuur.

 

Je bent van harte uitgenodigd om op 30 november aanstaande, vanaf 15.30 uur, deel te nemen aan een kennisevent, georganiseerd in samenwerking met BNI-partner Kisch & Zonen. We werpen een diepgaande blik op kennis en kunst van het openen van deuren, waarbij we tevens de nieuwste regelgeving, kennis, innovaties en design zullen verkennen. We sluiten de middag af met een sfeervolle borrel.

 

Programma:
 
15.30 – Ontvangst & Introductie en kennismaking met het al meer dan 100 jaar bestaande familiebedrijf Kisch&Zn

 

16.00 – 16.30

 

Deel 1 – Regelgeving en Brandveiligheid (BBL)

 

 

Hoe houd je brand buiten de deur?

 

Met de komst van de Omgevingswet op 1 januari zal het Bouwbesluit worden vervangen door het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl).  Sara van der Valk, adviseur bouwfysica en brandveiligheid bij LBP|SIGHT informeert ons over de relevante aspecten en wijzigingen voor interieurarchitectuur in de huidige en komende regelgeving.

Sara zal ‘een deur open doen’ over de brandveiligheidseisen waaraan voldaan moet worden. Of eigenlijk vooral een deur sluiten in verband met brand- en rookwerendheid.

 

16.30 – 17.30

 

Deel 2 – Kennis, Inspiratie en Productupdates in de 24 uur@Kisch showroom

 

FritsJurgens: Ontdek de schoonheid van verborgen perfectie die nog steeds de basis vormt voor eindeloze ontwerpmogelijkheden en ultieme deurervaringen. Jeroen Iemhoff zal ons updaten over de systemen en inspireren met projecten.
Olivari: Maarten ter Horst zal ons bijpraten over de ontwikkelingen en productupdates in de bijzondere Olivari-collectie, al meer dan honderd jaar worden deze ‘deurkrukken met emotie’ toegepast in de meest prestigieuze projecten.
Sugatsune: Maak kennis met deze interessante architectonische hardware voor (interieur)architecten met veel vaak verrassende oplossingen voor verschillende uitdagingen, waaronder een innovatief nieuw scharnier waarvoor geen kozijn meer nodig is om de deur te monteren.

 

17.30 – 18.30

 

Deel 3 – De deur naar de Kisch Bar opent

 

We sluiten af met een borrel en bite in de bar van Kisch&Zn.

locatie:

Kisch&Zn

Dukdalfweg 27
1041BC Amsterdam

 

Meld je uiterlijk 28 november aan via onderstaand formulier! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en beloven dat je na afloop de deur sluit met kennis en inspiratie.

 

Kisch&Zn & BNI - kennis event Open Deuren
Zie de privacyverklaring bni
reCAPTCHA is required.

 

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid