login leden
agenda  13-03-2024  

Independent Hotel Show: power breakfast & meer

 

 

BNI & Independent Hotel Show
De Independent Hotel Show, specifiek gericht op hoteliers, presenteert op 13 maart ook boeiende content voor ontwerpers over de toekomst van gastvrijheid. Hierbij een overzicht van enkele hoogtepunten waar wij als community partner aan bijdragen. Kijk verder in het seminar programme online. Nog voor de beurs open gaat neem je op 13 maart deel aan een inspirerend Power Breakfast.

 

BNI Power Breakfast: Design to Welcome

Van 8:30 tot 9:30 uur ben je welkom voor een BNI-powerontbijt met ontwerpers en hoteliers. BNI-leden Enter Here en King Kongs presenteren “Design to Welcome”, en we gaan in gesprek over het centrale thema van brede inclusiviteit binnen het ontwerp. BNI-partners JUNG en VOLA zijn exposant en inviteren ook hun relaties in dit segment.

 

 

Dreamland Business Stage

BNI-lid Michou van Gennip heeft de Business Stage van deze beurs ontworpen; het podium waar dagelijks inspirerende lezingen binnen het thema “Dreamland” worden gegeven. Zij werkt samen met o.a. bni-partners Bolia en ShawContract.

 

 

Shaping Tomorrow’s Hospitality

Een leerzame presentatie van hospitality-expert Coen Bertens, voormalig directeur van de Efteling (het meest klantvriendelijke bedrijf van ons land in 2023), over gastgerichte strategieën en ontwerpen die je helpen bij het verbeteren van de klantreis.

 

The Art of Leaving a Lasting Impression

Inspirerende presentaties van vakgenoten over hoe een hotelbezoek verandert in een meeslepende en blijvende ervaring, met o.a. BNI-lid Concrete – Lisa Hassanzadeh, hoofd van Interior Design en Wessel Vreugdenhil – Bunkerhotel+ en de Architekten Cie.

 

Tickets

 

Tickets bestel je via de website. Alleen voor hoteliers zijn deze gratis aan te vragen.

Leden bni maken gebruik van de in februari verzonden link in de ledenmail voor een gratis ticket als lid bni twv 85,-.

Heb je deze gemist: mail info@bni.nl voor deze link.

Meld je wel even apart aan voor Power Breakfast – ook deze link in leden mail.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid