login leden
agenda  21-03-2024  

Groots Groenevent

 

Groenplatform Bloemenbureau Holland en interieurprofessionalnetwerk BNS Crisp organiseren op 21 maart 2024 Groots Groenevent, in de inspirerende en duurzame kwekerij van The Orchid Growers. Centraal staan duurzaamheid en levend groen. Verschillende interieur-, retail- en groenprofessionals bieden er direct toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving!

 

Groeiende behoefte aan groen
Digitalisering, verharding van de samenleving, de klimaatcrisis; men is op zoek naar verbinding met de natuur. De natuur biedt rust en geborgenheid en verbindt ons met onze eigen kern en zintuigen. Voor vormgevers van particuliere en publieke ruimtes de kans bij te blijven in trends en kennis.

 

Bloemarrangeur Geert Maas in actie tijdens een trendlezing van Aafje Nijman-  foto: Corinne Ponsen | Creatieve Fotomissies

 

Groene sprekers en duurzame merken
Trendwatcher Aafje Nijman geeft samen met bloemarrangeur Geert Maas een creatieve insight in de groenbranche trends van 2024. Groenexpert Philip van Traa leert ons over het toepassen van groen in exterieur én interieur voor een meer natuurlijke leefomgeving. Claudia Broch, orchideeën- en marketingspecialist, hoe planten hun weg hebben gevonden vanuit traditionele settings, naar een must-have in trendy interieurs. Tijdens de pop-up bedrijvenmarkt maak je als bezoeker kennis met een groep bijzondere merken die duurzaamheid als uitgangspunt hebben. Bovendien houden ze zich bezig met interieur, levend groen en trends.

 

Praktische informatie en tickets
Donderdag 21 maart 2024

Bij The Orchid Growers in Wateringen

Tijd van 12:00 – 17:30 uur

Lunch vanaf 12:00 uur *

Start programma 13:00 uur

 

* Voor de liefhebbers wordt er vanaf 12:00 uur allerlei gezond en vers lekkers uit de keuken van Sandra Kaag geserveerd. Bezoekers die hiervan willen genieten bestellen een ticket inclusief lunch. Voor degenen die pas vanaf de start van het programma aanwezig kunnen zijn, zijn er kaarten exclusief lunch verkrijgbaar.

 

Bekijk het programma en bestel snel een ticket. Volg deze link – alleen leden bni kunnen zich aanmelden tegen BNS tarief!

 

Over Bloemenbureau Holland en BNS Crisp: Bloemenbureau Holland stimuleert de vraag naar bloemen en planten in verschillende Europese landen, door het samenbrengen van communicatie over bloemen, planten en de sierteeltsector.

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid