login leden
agenda  09-09-2021 - 13-09-2021 

Gratis toegang Maison & Objet voor leden

 

 

 

Maison&Objet is back van 9 – 13 september 2021! Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie. Ben jij er ook bij om iedereen weer eens ‘live’ te ontmoeten in Parijs?

 

Bestel nu  gratis toegangskaarten!

Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt BNI haar leden ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de gratis BNI invitatiecode die je ontvangen hebt via de ledenmail op 30 juli 2021. Heb je deze gemist? Mail secretariaat@bni.nl en zij sturen je deze toe.

 

Bestel jouw tickets via de link in onderstaande banner en vul de bni code in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek

Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Met bovendien een bijzonder en veelzijdig totaalaanbod. Kom het ontdekken op de Maison&Objet in Parijs!

 

Nieuwe contacten

Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen.

 

Op dit moment hebben al meer dan 1.500 merken hun deelname aan de septembereditie bevestigd en uit een online-enquête van Maison & Objet bleek dat 93% van de trouwe bezoekers van de beurs van plan is te komen. De hele branche heeft er duidelijk weer zin in!

 

 

 

 

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. In onderstaande pdf de leukste adressen.

Parijs Design Adressen

 

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid