login leden
agenda  18-01-2024 - 24-01-2024 

Gratis naar Maison&Objet Paris

 

✨Het is weer zover! Maison&Objet Paris, dé design-hotspot komt eraan en we nodigen je graag weer uit om deze B-2-B beurs te bezoeken✨

 

Hoe krijg je gratis toegang:
Hier een aanbieding speciaal voor jou: gebruik code MOBNIJ24 om gratis tickets ter waarde van 80 EUR te bemachtigen!

 

Wanneer: 18 – 24 januari 2024
Waar: Parijs, Parc des Expositions
Wat: Ontdek de nieuwste trends, innovaties en inspirerende collecties in de wereld van design en interieur.

 

Wat kun je verwachten:

 

HAPPY 30th!
Vier de 30e verjaardag van Maison&Objet in januari 2024 met een vernieuwde kijk op de toekomst, waar technologie en natuur samenkomen!

 

Tech Eden het nieuwe thema in januari 2024
Duurzaamheid en innovatief design staan centraal in de dertigste jubileumeditie van Maison&Objet Paris in januari, met Tech Eden als inspiratie voor welzijn in interieurs, winkels en horeca.

 

MAISON&OBJET IN THE CITY:
Exclusief voor professionals! Ontmoet decorateurs, binnenhuisarchitecten, galerieën en modehuizen. Download de Maison&Objet App voor de beste designadressen in Parijs en meer.

Bekijk het volledige programma van Maison&Objet Paris 2024 op: www.maison-objet.com

 

 

DCWéditions opent nieuwe showroom in Parijs; bezoek Bar Electrique!

 

Een plek waar plezier en een goed humeur aan tafel komen. Het is meer dan alleen een showroom. Het is als thuis. Met een echte open haard, een keuken, een Chinese woonkamer, een badkamer en… backgammonspellen! Een ideale plek om samen te komen en inspiratie op te doen uit voorwerpen. Ervaar hoe de schakelaars en verlichtingsarmaturen een prachtig geheel vormen.

Een ideale plek om alle verlichtingscollecties van DCW éditions, evenals de MODELEC-schakelaars en stopcontacten te presenteren en vooral tentoon te stellen. De bezoeker kan zich thuis wanen, de verschillende collecties aanraken, manipuleren en ermee spelen.
Iedereen is vrij om gewoon even langs te komen, de collecties te ontdekken of onder het genot van een lekker drankje aan zijn interieurplannen te werken.

 

Le Bar Electrique
71 Rue de la Fontaine au Roi
75011 Paris

 

Nieuw: La Lampe B

Thierry Dreyfus heeft een lamp gemaakt die natuurlijk is ontworpen om te verlichten, maar nog meer om het intieme te verlichten. Met La Lampe B heeft DCWéditions de kunst om het mooiste licht dat er is opnieuw uit te vinden benaderd: dat van een kaars.
Het is zowel overdag als ’s avonds een rustgevend object. “Een zachtaardige sculptuur waaruit innerlijk licht naar voren komt. Mooi overdag, mooi bij nacht, La Lampe B.”

 

 

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid