login leden
agenda  15-03-2022  

Goed licht voor thuiswerk

 

De publicatie ‘10 tips voor de verlichting van de werkplek’ hebben we eerder gedeeld via onze ledenmail. Je kunt deze hier alsnog bestellen.

 

Goede verlichtingscondities zeer belangrijk voor het (langdurig) uitvoeren van de werkzaamheden. Deze leiden tot minder kans op vermoeidheid en dragen ook bij aan de positieve ervaring en de gezondheid. Daarom moeten deze condities ook voldoen aan de regelgeving voor arbeidsomstandigheden. Om iedereen hiervan op de hoogte te brengen, organiseren NSVV, Groen Licht Vlaanderen en IBE-BIV op 15 maart van 10:00 – 11:00 het gratis webinar: ‘Goed licht voor wie thuis werkt’.

 

Aan de hand van deze 10 tips voor de thuiswerkplek zullen de drie sprekers Catherine Lootens (Groen Licht Vlaanderen), Jan van Riel (IBE/BIV) en Juliëtte van Duijnhoven (NSVV/TU/e) dieper ingaan op de verlichting voor de thuiswerkplek en krijgt u de première rond de uitgebreide publicatie:  ‘Richtlijn verlichting van de thuiswerkplek’. Deze bundel richt zich expliciet tot de stakeholders binnen HR-, personeels- en preventiediensten en alle geïnteresseerden binnen non-profitorganisaties, bedrijven, onderwijs en overheid.

 

Aanmelden voor dit gratis webinar? Stuur een email naar info@nsvv.nl

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid