login leden
agenda  05-02-2020  

Forum met de makers

 

 

“Forum is opnieuw een architectonisch hoogstandje. NL Architects leverde een gebouw waarop je niet snel uitgekeken raakt. Vanaf de straat is elke zijde anders. De grootste verrassing is de binnenkant van architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser, met een zee van licht, wisselende sferen op de tien etages en een schitterend uitzicht”.

(Volkskrant en Parool)

 

Forum is hèt grote nieuwe publieksgebouw van Groningen. Wellicht was je al een van de 100.000 nieuwsgierigen in de openingsweek? Inmiddels bezochten 500.000 bezoekers Forum. Op 5 februari organiseert bni een lezing en rondleiding door het gebouw met deMunnik-deJong-Steinhauser en Prasthooft voor het filmdeel.

 

Schrijf je nu hier in voor Forum met de makers, een event voor vakgenoten. Zij presenteren ons met welke visie de opgave vier jaar terug is geïnterpreteerd. Hoe hebben zij dit project aangepakt, hoe is er samengewerkt en wat is er gerealiseerd? Met volop ruimte voor vragen en dialoog. Aansluitend volgt een uitgebreide rondleiding.

 

Start volledig verzorgd programma 11 uur en einde ca. 14/15 uur. Een ticket voor de grote internationale expositie over kunstmatige intelligentie AI: More than Human, in samenwerking met het Londense Barbican Centre kan bijbesteld worden. Bijna dagelijks lees je berichten over deze ingrijpende technologische ontwikkeling die overal lijkt te zijn maar nergens te zien is: artificial intelligence. AI: More than Human biedt een uitgebreide inkijk in de nieuwe wereld met kunstmatige intelligentie. Welke impact heeft AI op ons leven? Wat betekent het om mens te zijn? Wat is bewustzijn? En hoe kunnen mens en machine samenwerken?

 

Tip:

Mocht je Forum ook deze avond nog willen beleven dan kun je via Forum site zelf tickets bestellen voor Digital Love; een avond met Siri Beerends, cultuursocioloog, promovendus aan de universiteit Twente en werkzaam bij medialab en SETUP, en Elisabeth Timmermans, auteur van het boek Liefde in tijden van Tinder. De host van het programma is Jarno Duursma, auteur over kunstmatige intelligentie, spreker en ex-SMC050 aanjager.

 

Credits beeldmateriaal:

©  deMunnik-deJong-Steinhauser architectencollectief / Roos Aldershoff Fotografie 

 

 

 

 

 

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid