login leden
agenda  28-03-2022 - 29-03-2022 

Destination Design – Fokker Terminal Den Haag

 

 

Collectief verlangen naar een ontmoetingsmoment voor het presenteren van nieuwe collecties

 

Destination: Design, een vakevenement voor interieur professionals, wordt op 28 en 29 maart 2022 georganiseerd in de Fokker Terminal in Den Haag. Een collectief o.l.v. Hans Filippini (Leolux Furniture Group) en Marieke van den Berg (LABELVandenberg) sloeg de handen ineen. Nadat beurzen telkens vervielen bleek de behoefte aan echte ontmoetingen en gesprekken groot. Het aantal deelnemende merken, met de wens om collecties weer persoonlijk aan professionals voor te stellen, getuigd hiervan.

 

Daphna Laurens ontwerpt ruimtelijk concept voor Destination: Design

 

De Eindhovense designstudio Daphna Laurens tekent voor het ruimtelijk ontwerp, dat bezoekers prikkelt en inspireert. Cruciaal in de opdracht was dat het echt met én voor de deelnemende merken ontworpen zou worden. Het open karakter staat daardoor centraal. “Als een tentoonstelling-format ontwierpen we lange banen van 4 meter breed die de indrukwekkende lengte van de Fokker Terminal benadrukken.  Wat we bijzonder vinden is dat dit echt in het collectief ontstaan is, iedere deelnemer staat er hetzelfde in. Ook voor de huisstijl gingen we daarom op zoek naar het gemeenschappelijke. Na de afgelopen jaren hadden we zin in optimisme en vrolijkheid, vandaar bijvoorbeeld de keuze voor banners in groentinten en roze gordijnen” aldus Daphna.

 

Rondleidingen op 28 en 29 maart

 

Op beide dagen ben je van harte welkom om deel te nemen aan tours langs de 24 stands, om de nieuwe collecties van de merken te leren kennen:

Maandag 28 maart van 11.00 tot 13.00 uur

Maandag 28 maart van 16.00 tot 18.00 uur

Dinsdag 29 maart van 11.00tot 13.00 uur

 

Aanmelden

 

Meld je snel, maar uiterlijk vóór vrijdag 25 maart, aan voor een tour.! Stuur hiervoor een email naar sabine@spierenburgstudio.com of klik op de link in onderstaande banner.

 


Locatie

Destination: Design vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.  Jarenlang werden hier de beste luchtvaarttechnici opgeleid op de Anthony Fokkerschool. Tegenwoordig is de imposante, 9 meter hoge hangar een CO2-neutrale locatie voor inspirerende evenementen. Adres: Binckhorstlaan 249 2516 BB Den Haag

 

Openingstijden: Maandag 28 maart: 10.00 tot 20.00 uur. Dinsdag 29 maart: 10.00 tot 17.00 uur

 

Destination: Design is een initiatief van:

 

Arco – Beek Collection – Bert Plantagie – Castelijn – CBM -HMC – De Ploeg – De Sede – Evidence – Gealux – Gelderland – Jess – Jori – KFF – LABELVandenberg – Leolux – Metaform – Millenerpoort – Monasch – Oniro – Pastoe – Perletta – Pilat & Pilat- Pode –  QLIV

 

 

video
play-sharp-fill

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid