login leden
agenda  25-05-2023  

BNI Lezing Design District – The office in motion

 

 

Tijdens Design District organiseert bni – net als vorig jaar – weer een lunch lezing. Dit keer met drie sprekers. Leuk je dan te ontmoeten!

 

New workspaces

 

Van headquarter tot hubquarter. De werkomgeving is enorm in beweging en hoe kun je binnen deze evolutie een werkomgeving faciliteren die niet binnen een aantal jaar outdated is?

 

 

Michou van Gennip is Interieurarchitect en gespecialiseerd in het ontwerpen van inspirerende werkomgevingen. Een kantoorinrichting die zorgt voor meer werkplezier, een fijne sfeer voor werknemers en klanten en ondersteunend is aan de visie en doelen van het bedrijf.

 

Office & Use

 

De inrichting is klaar is en alles straalt vitaliteit uit. Hoe zorg je dat de gebruiker de werkomgeving en de middelen optimaal benut en daar het meeste voordeel uithaalt? Welke kennis en vaardigheden zijn nodig en hoe stuur je gedrag?

 

 

Erik Saathof is ergonoom en werkplekinstructeur en begeleid organisaties en gebruikers bij de acceptatie en het optimaal gebruik van een nieuwe inrichting en middelen.

 

Work & play

 

In het nieuwe kantoor is er meer behoefte aan brainstorm activiteiten, creativiteit en sociale interactie. Deze activiteiten kunnen gestimuleerd worden door mensen op een speelse manier door het kantoor te laten bewegen. In deze presentatie een afstudeerwerk wat momenteel in realisatie is; een meubel dat bewegen combineert met werken.

 


Femke Rinsma besloot na haar bachelor bouwkunde verder te gaan met een master aan de academie van Bouwkunst. Uiteindelijk besloot zij de beleving van mens in de bebouwde omgeving verder te willlen onderzoeken en

switchte naar de master opleiding interieurarchitectuur Corpo- real ArtEZ waar zij in juni o.a. met dit werk afstudeert.

 

Bestel jouw gratis bni ticket

 

Zien we je op deze bni  lunch lezing tijdens jouw bezoek aan Design District op donderdag 25 mei? Meld aan via onderstaande link en ontvang een gratis entreevoucher (t.w.v. € 30).

 

Persoonlijke registratielink via BNI

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid