login leden
agenda  04-07-2024  

Dag van de Ontwerpkracht 2024

 

 

NU | STRAKS | LATER

 

Dag van de Ontwerpkracht

 

Het is weer zover, de Dag van de Ontwerpkracht 2024 komt er aan. Zorg dat je er ook dit jaar weer bij bent. Het thema dit jaar is:

 

NU – STRAKS – LATER

 

We verdrinken in de urgenties voor de verandering van het land. Netverzwaringen, zoetwaterbeschikbaarheid, woningtekort, stikstofuitstoot, waterkwaliteit, allemaal vragen ze om voorrang. Hoe krijgen we grip op de vormgeving van onze toekomst? Wat moet nu, wat kan straks en wat komt later? Hoe zetten we ontwerpkracht in om stapsgewijs verandering te realiseren en vraagstukken te integreren, zodat we ook trots kunnen zijn op het resultaat?

Hoe gaan we diverse wateropgaven te lijf? Wat is de volgende stap na het ontwerpend onderzoek? Wat zijn de werklandschappen van de toekomst? Wat betekent Anders Kijken vanuit landschappelijke waarden? En hoe ziet het nieuwe samenleven eruit?

Zo maar een paar onderwerpen van komende Dag van de Ontwerpkracht op 4 juli.
#dagvandeontwerpkracht

 

Doe mee, bekijk het volledige programma hier en bestel je ticket!

 

Namens Platform Ontwerp NL een samenwerkingsverband van BNA, Koninklijke Nederlandse Ingenieurs, BNSP, Federatie Ruimtelijke Kwaliteit, NVTL, Vereniging Deltametropool en BNI met dank aan het ministerie van BZK.

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid