login leden
agenda  06-07-2023  

Dag van de Ontwerpkracht 2023

Is Nederland een jaar na de lancering van Mooi NL klaar voor de grote ‘wederombouw’? Hoe landen de rijksprogramma’s in de provincies en wat betekenen ze voor actuele planontwikkelingen in gemeenten? Lukt het om ontwerpkracht in te zetten om de ruimtelijke puzzels integraal te verklaren en koers te houden? Biedt verbeeldingskracht uitkomst om het maatschappelijk debat te voeren? En wat betekenen de transities voor stakeholders zoals waterschappen, ontwikkelende en beherende partijen?

 

Na het succes van vorig jaar in Deventer, zien wij elkaar terug in Rotterdam met Adriaan Geuze en minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge.

 

Locatie: Theater Zuidplein in Rotterdam

 

Reserveer jouw ticket nu HIER

 

Deelname bedraagt €100,- voor niet-leden.Voor bni leden is deelname gratis. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor iedere vereniging. Wees er snel bij. Wil je lid worden? Bekijk hier onze lidmaatschappen.

 

De Dag van de Ontwerpkracht wordt georganiseerd door het Platform Ontwerp NL (NVTL, BNSP, BNA, BNI, Koninklijke NLingenieurs, Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en Vereniging Deltametropool)

 

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor bovenstaande verengingen. Wees er snel bij!

 

Het platform bevordert en ondersteunt de inzet van ontwerpkracht bij de grote ‘wederombouw’ van Nederland. Het wil knowhow, netwerk en kritische reflectie bieden door de inzet van verbeeldingskracht en door middel van kennisontwikkeling en ontwerpend onderzoek bij te dragen aan innovatie en stimulering van het maatschappelijk debat over de toekomst van Nederland.

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid