login leden
agenda  15-01-2021  

Creative Holland @Eurosonic

De werkgroep internationalisering van Creative Holland heeft de laatste twee maanden hard gewerkt aan een nieuwe opzet en lanceert een serie bijzondere (online) inspiratiesessies voor interactie tussen creatieve makers en ondernemers.

 

Op 15 januari is de eerste bijeenkomst vanaf Eurosonic Noorderslag. Het is een cross-sectoraal ‘must-attend’-event voor iedereen met internationale ambities.

 

Een jaar lang digitaal zakendoen, wat werkt?
In de eerste editie van Creative Holland Live willen we graag ervaringen uitwisselen met een aantal sprekers die hiermee te maken hebben gehad. Kortom, wat zijn de lessen van een jaar digitale promotie? Wat werkte heel goed, of juist totaal niet? Wat wil je graag behouden als straks hybride events een blijvertje zullen zijn? En kun je eigenlijk op deze online manier ook nieuw talent scouten?

 

Onder leiding van Dionne Verweij zijn er twee interview blokjes met elk twee gasten die ook laten zien hoe hun digitale optreden er het afgelopen jaar uitzag.

 

Update 13-1: Meer info en aanmelden voor deze livestream op 15 januari 2021, 11:00–12:00 uur, via Zoom – via link uit ledenmail december kan niet meer. Deze vooraanmelding is gesloten. Deelname is alleen met Eurosonic ticket nog mogelijk! 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid