login leden
agenda  13-04-2023  

Circulaire Safari Stichting Insert & BNI Nieuwegein

In maart 2021 zijn bni en Stichting Insert de samenwerking voor circulair ontwerp gestart. BNI’s blad NOOK thema circulair kwam uit op het moment dat bij Insert de meer dan 50 jaar oude wielervloer van het Velodrome vrij kwam. Onder het motto ‘gewoon doen’ zijn we gestart. Lees hier meer over dit project. Sindsdien versterken partijen elkaar in kennisdeling om versnelling in circulair ontwerp en realisatie te realiseren. Op Material District op 8 maart jl was samenwerken zonder waste de rode draad in een vijftal presentaties en werd door Stichting Insert onderstaande ‘scoop’ gepresenteerd.

 

 

Circulaire Safari Zadelstede Nieuwegein

Op 13 april organiseren Insert en BNI de eerste Circulaire Safari. Wil je mee om een kijkje te nemen in de praktijk van herbruikbare materialen? Meld je snel aan.

Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze eerste safari beschikbaar. Het betreft een kantoorpand met hoogwaardige inbouwpakketten. Meld je aan voor 1 april via deze link bij Insert als je ook echt serieuze projecten hebt lopen waarvoor je toepassingen ziet. Insert en BNI stellen uiterlijk 5 april de definitieve lijst samen waarna een bevestiging voor deelname volgt.

 

Praktische informatie
Circulaire Safari op donderdag 13 april in de middag

Leden BNI

Zadelstede 1-10, Nieuwegein
Oorspronkelijk bouwjaar: 1983
Gebruiksdoel: Kantoorfunctie
Oppervlakte BVO: 8428 m2
Aantal bouwlagen: 5
Timing sloop: augustus 2023

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid