login leden
agenda  05-06-2023 - 06-06-2023 

Circular Textile Days

 

 

 

 

Circulair Textile Days is een B2B evenement waar professionals in de duurzame textielsector elkaar ontmoeten en innovatieve circulaire textieloplossingen bespreken. Duurzaamheid en circulariteit zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse textielindustrie. Binnen de wet- en regelgeving worden steeds meer voorwaarden gesteld ten gunste van deze key-pointers, zowel binnen als buiten landsgrenzen. Partnerschappen en samenwerkingen zijn essentieel om de gevraagde en verwachte veranderingen in de textielproductie en -consumptie te realiseren. Op de Circular Textile Days delen exposanten, kennisinstituten, workshopcoaches en vele vooraanstaande textielexperts hun visie, inzichten en expertise over circulair ondernemen.

 

Interactie en leren
Het programma belooft zeer divers en pakkend te worden. Het Main stage biedt inspirerende actuele onderwerpen in de vorm van presentaties, open interviews en paneldiscussies, interessant voor het grote publiek. De eerste dag, 5 juni, staat in het teken van ‘The Success of a Circular Mindset’. Hoe kun je als bedrijf binnen de textielindustrie beter circulair gaan ondernemen. De tweede dag, 6 juni, gaat over zakendoen in de Circulaire textielindustrie ‘Getting things done’.

 

Netwerken en partnerschappen
De Circular Textile Days-community is internationaler geworden, van Turkije tot Scandinavië. Het is ‘THE PLACE TO BE’, voor alle organisaties en individuen die geïnteresseerd zijn in circulariteit en duurzaamheid in textiel. Steeds meer textielsectoren sluiten aan bij het evenement, zoals werk- en promotiekleding, mode, lingerie, sportkleding en huishoudtextiel. Deelnemende en bezoekende professionals zijn onder andere producenten, eindgebruikers, brancheverenigingen en onderzoeks- en kennisinstellingen.

 

 

Hoe komt een interieurarchitect tot circulaire keuzes?

 

In een door ClickNL ondersteund informatief en inspirerend programmaonderdeel is het thema Circular Interior Textiles Challenges and Successes, specifiek gericht op de interieurindustrie. Met Yvette Watson als moderator zal Lonneke Reijalt namens bni in deze sessie aan het gesprek deelnemen en haar insights te delen. Overige deskundige panelleden zijn Sandy Bruns – Modair, Dorith van Delft – Artex (Hunter Douglas), Fenna Haakma – Lienesch, Maartje Janse – Impacthub, Eline Oudenbroek – Interface, Marie Renee de Bruijn – Artex (Hunter Douglas). Samen met de experts en het publiek wordt in de uitdagingen van de branche gedoken en gezocht naar verbinding, inspireratie en nieuwe invalshoeken en nieuwe ideeën.

 

Wil je jouw visie geven op circulair textiel in de interieurindustrie? Zorg dat je erbij bent op 5 juni! Dit onderdeel vindt plaats tussen 13.15 en 14.15 uur.  Je bent uitgenodigd deel te nemen aan de sessie Circular Interior Textiles Challenges and Successes.

 

Bestel jouw ticket

 

Tickets bestel je hier. BNI leden maken gebruik van de 50% kortingscode : BNIGUEST (wordt gecontroleerd achteraf)

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid