login leden
agenda  08-02-2022  

Circulair Interieurontwerp: hoe dan?

 

Week van de Circulaire Economie – bni & Stichting Insert

 

Benieuwd naar de mogelijkheden om een kantoor circulair te verbouwen en in te richten? Laat je tijdens deze inspiratiesessie ‘circulair interieurontwerp’ verrassen over de mogelijkheden en leer werken met circulaire materialen.

 

Stichting Insert en bni organiseren deze sessie. Interieurarchitect Susanne Bakkenist staat aan de voet van de circulaire verbouwing van het kantoor van Buro BOOT. Aan de hand van dit praktijkvoorbeeld wordt je meegenomen door de mogelijkheden en learnings van circulair verbouwen en inrichten. Daarnaast praten we over wat er nodig is om een circulair ontwikkelproces op te zetten.

 

Interieurarchitect Roger Haan (Interalter) gaat met Susanne in gesprek over dit circulaire project. Wat betekent het voor het proces? Botsen esthetische en ecologische uitgangspunten? Wat betekent het voor planning en kosten? Hoe manage je de verwachtingen bij de opdrachtgever? En wat verandert er aan de rol van de interieurarchitect in zo’n proces?

 

Via een interactieve chat nodigen we je uit om deel te nemen aan het gesprek over de uitdagingen die er liggen bij een circulair project.

 

Meld je aan via deze link. Tot ziens online op dinsdag 8 februari om 15 uur!

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid