login leden
nieuws  13-09-2019  

Circo Class: Consumer goods & manufacturing industry

Design is de motor om tot circulaire producten, diensten en businessmodellen te komen. Wil je weten waar jouw kansen liggen om stappen te zetten in de circulaire economie?  Hoe je als creatieve proffesional met impactvol circulair design kunt bijdragen en daarbij nieuwe business kunt genereren? CIRCO heeft een prominente rol gekregen in het recent gelanceerde Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2019-2023.

 

In deze eendaagse training op 13 september wordt je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van ciruculair design, oefen je samen concrete toepassingen en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze class is speciaal bedoeld voor creatieve professional werkzaam in de sector consumentengoederen – zoals interieur- en meubelontwerpers, productontwerpers en productmanagers maar ook professionals die adviseren over inrichting van kantoren, retail etc. Informatie en inschrijven.

 

De Class wordt gegeven in een nog nader te bepalen locatie in Utrecht.

 

Trainers
Deze training wordt geleid door CIRCO-Trainers Tom Evers (D’Andrea & Evers Design) en Marien Korthorst (Cirkel Design).

 

Kosten
De kosten zijn 150 euro (excl. btw) per deelnemer, inclusief lunch en boek. De reguliere deelnamekosten bedragen 500 euro (excl. btw) per deelnemer. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

Deze Class wordt aangeboden in samenwerking met BNI, BNS Crisp, CBM en IDC. Inschrijven kan hier

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid