login leden
agenda  22-03-2024  

Bulthaup invitatie leden in Nijmegen

Twee merken, twee visies op interieur.

 

 

 

BNI-leden zijn van harte uitgenodigd om op 22.03.2024 deel te nemen aan dit middagevent van bni-partner bulthaup Nijmegen; butlhaup en JEE-O beloven je deze middag een unieke ervaring voor business to business relaties.

 

Bij Francine Broos kenmerken de ontwerpen zich door de verbinding tussen interieurarchitectuur, architectuur in relatie tot de gebruiker en de omgeving.

Dit is in lijn met de gedachtenwereld van bulthaup keuken- en leefruimtesystemen; authentieke materialen en minimalistisch design. Het gebruik staat centraal, de vorm volgt de functie. Altijd met de mens in het middelpunt.

 

Osiris’ liefde voor hoogwaardige, unieke ontwerpen is zichtbaar in de diversiteit van zijn projecten. Het hoge niveau van detaillering vraagt daarbij om uitzonderlijke fabrikanten en ambachtslieden. De filosofie is het creëren van harmonie tussen architectuur en interieur. Voor JEE-O ontwierp Osiris de serie Cone douches & kranen, de perfecte balans tussen speelsheid en durf.

 

Naast de presentatie van de twee merken en de twee visies op interieur en design is er tijd om te netwerken en is er uiteraard gedacht aan een culinaire invulling van de middag. Deze zal worden verzorgt door Jenneke Noé-Boer, voormalig chef van Librije’s Atelier en eigenaar van ‘aan de Fluessen’ in Elahuizen. Toshy, kunstenaar, zal een deel van zijn recente werk tonen. Zijn unieke talent ligt in zijn vermogen om verhalen te vertalen naar verschillende creatieve disciplines.

 

Ervaar de visies van onze sprekers met hun uiteenlopende stijlen en invalshoeken.

 

bulthaup Nijmegen / JEE-O

Energieweg 74, Nijmegen

+31 24 3220930

info@bulthaupnijmegen.nl

 

Programma:

15:00 – aanvang

15:15 – welkom

15:30 – Francine Broos &  Tore van Rooij

16:00 – Osiris Hertman & Lammert Moerman

16:30 – intermezzo, hapje en drankje

16:45 – Toshy

17:15 – afsluiting, borrel op begane grond

 

bni leden kunnen zich aanmelden via deze link

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid