login leden
agenda  11-12-2023  

BNSP Salon: Ruimtelijke perspectieven

Beeld: Een willekeurige selectie uit het verkiezingsprogramma in beeldgebracht door de Stichting Politieke Academie. D.m.v. AI zijn de samenvattingen van de verkiezingsprogramma’s 2023 omgezet in beeld.

 

BNSP – ook onderdeel van Platform Ontwerp NL – nodigt je uit voor: Een gesprek over de toekomst van NL en de grote transities in de ruimtelijke ordening tegen het licht van de recente verkiezingsuitslag

 

Samen met Eric van der Burg  (demissionair staatssecretaris van Justitie en Veiligheid), Hans Tijl (provinciesecretaris Flevoland), Indira van ‘t klooster (directeur Arcam) en Desiree Uitzetter (directeur Neprom) praten we over de recente verkiezingsuitslag: hoe moeten we deze duiden en wat betekent het voor de positionering van onze vakgebieden? Eric van der Kooij (voorzitter BNSP) is presentator van deze BNSP Salon en Nathan de Groot is de moderator.

 

De volgende vragen staan centraal op deze avond: Hoe kunnen wij, als professionals, het politieke speelveld bedienen en in staat worden gesteld om aan ruimtelijke transities te werken? Hoe verhouden de energietransitie, de klimaatopgave en woningbouwopgave zich tot de provincies en gemeenten? Waar liggen kansen en obstakels om integraal te werken? Hoe kunnen de ruimtelijke puzzels worden opgelost en zorgen we voor voldoende kwaliteitsborging? Waar en hoe kunnen we helpen en met welke instrumenten?! In deze BNSP Salon zal het publiek aan de hand van peilingen en stellingen rechtstreeks worden betrokken bij het gesprek met de gasten.

 

Neem deel aan het gesprek over de toekomst van NL en de grote transities in de ruimtelijke ordening tegen het licht van de verkiezingsuitslag van 22 november 2023 en kom op 11 december naar Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. (aanmelden is verplicht)

 

Datum & aanvangstijd avond

Wanneer: maandag 11 december 2023

Tijd: 19:00 inloop met koffie en thee, aanvang programma 19.30 – 21.30 uur

Pakhuis de Zwijger, de Studio op de 5de: Piet Heinkade 179B, Amsterdam

Livestream: BNSP YouTube

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid