login leden
agenda  17-04-2024  

BNI-sessie op Smart Workplace Experience

Stap binnen in een wereld waar elk geluid telt!

 

Namens BNI heten Negar Shorbi, Daan Schipper, Pascal van Dort, en moderator Marco Sotthewes je welkom in een ontdekkingstocht langs de dimensies van persoonlijk ruimtelijk welzijn en ongemak. Ontdek inzichten uit de omgevingspsychologie en verken hoe sensorische ervaringen en technologieën kunnen versmelten tot een verrijkte ruimtelijke ervaring. Verdiep je in het gebruik van Biophilic design in relatie tot akoestiek en geluid. Deze sessie is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van ruimtelijke ervaringen. Zorg dat je erbij bent!

 

Praktisch:

woensdag 17 april

11.30 uur – 13.00 uur

Smart Workplace Experience

Van Nelle Fabriek Rotterdam

 

 

Negar Shorbi – interior en concept developer – rondde cum laude haar master in Interieurarchitectuur af in Brussel in 2013 en heeft sindsdien haar stempel gedrukt op talloze kantoren, huizen en openbare ruimtes. Studies in omgevingspsychologie en toekomststrategieën voorzagen haar van het vermogen om opkomende trends en marktveranderingen vroegtijdig te herkennen en deze naadloos te integreren in haar ontwerpen. Een opvallend project is haar rol als conceptueel ontwikkelaar bij G&S Vastgoed voor projecten zoals Wonderwoods in Utrecht en het boutiquekantoor PI59 in Amsterdam. Sinds 2022 heeft ze haar eigen bedrijf, Blue Ink, en werkt onder andere aan De Dijkvilla’s in De Krijgsman Muiden en The CubeHouse in de Zuidas.

 

 

 

Daan Schipper is Interieurarchitect: “In 2020 richtte ik samen met Marco Sotthewes Enter Here op. Dit bedrijf heeft de missie om onze gebouwde wereld voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar, begrijpelijk en toegankelijk te maken. Dat doen we door bruggen te bouwen tussen professionals in de hele bouwkolom. We benadrukken de urgentie van het zien van anderen zoals ze zijn met al hun ongemakken en onvermogens. Mijn persoonlijke missie is om opdrachtgevers zo goed en compleet mogelijk een opdracht te laten neerleggen bij het ontwerp/bouwteam. Met Enter Here ondersteunen we meerdere opdrachtgevers in verschillende rollen. Hiervoor bieden we zoveel mogelijk inhoudelijke kennis, plug-ins en tools om het ook echt in de praktijk te verbeteren”.

 

Marco Sotthewes is vastgoed strateeg: “In 2020 richtte ik samen met Daan Schipper Enter Here op. Dit bedrijf heeft de missie om onze gebouwde wereld voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar, begrijpelijk en toegankelijk te maken. Dat doen we door bruggen te bouwen tussen professionals in de hele bouwkolom. We benadrukken de urgentie van het zien van anderen zoals ze zijn met al hun ongemakken en onvermogens. Mijn persoonlijke missie is om opdrachtgevers een onderbouwt en helder beeld te geven van het effect van menselijk kapitaal op de koerswijzigingen in een bedrijfscultuur.  Met Enter Here ondersteunen we meerdere opdrachtgevers in verschillende rollen. Hiervoor bieden we zoveel mogelijk inhoudelijke kennis, plug-ins en tools om het ook echt in de praktijk te verbeteren”.

 


Pascal van Dort werkt als Global Acoustics Ambassador bij Rockfon. Rockfon in partner van BNI. In deze rol helpt hij (interieur)architecten en gebouweigenaren om het belang van geluid, lawaai en akoestiek te begrijpen en welke impact dit kan hebben op de gezondheid, het geluk en het welzijn van mensen. Met een rijke ervaring van bijna 25 jaar en met een solide educatieve achtergrond in hogere Bouwakoestiek, heeft Pascal een diepgaande expertise ontwikkeld in ruimteakoestiek en het akoestisch ontwerpen van interieurs. Tevens is hij betrokkenheid bij diverse wetenschappelijke studies die de basis versterken voor het belang van een optimaal akoestisch binnenklimaat. Pascal wordt regelmatig gevraagd om zijn inzichten te delen tijdens panel discussies en lezingen op verschillende conferenties en seminars. Zijn vermogen om de technische complexiteit van akoestiek helder over te brengen en zijn passie voor het onderwerp maken hem een waardevolle bron van kennis en inspiratie voor professionals binnen en buiten de akoestische gemeenschap.

 

“Een ruimte vormt geluid en geluid vormt onze beleving van een ruimte”.

 

 

“Geluid is een fysiek fenomeen, lawaai is psychologisch. Het is dus makkelijker om het akoestisch binnenklimaat te verbeteren dan om menselijk gedrag te veranderen.”

 

Tip:
17 april om 14 uur: Van goud naar groei: de kracht van verbinding!

 

Als voormalig topsporter heeft Marianne Timmer OLY de absolute top bereikt. Daarna werd ze schaatscoach en ontdekte haar talent in het verbinden van mensen.

 

Als spreker en lifestylecoach zet ze haar enthousiasme en ervaring in de topsport in voor unieke lezingen over gezondheid, doorzettingsvermogen en verbinding. Zo motiveert ze mensen gezonder leven te leiden en efficiënter te trainen.

 

De focus op het verbinden van mensen en het creëren van hechte groepen haakt aan op de huidige vraagstukken van het hybride werken waar organisaties te maken hebben met het verbinden van medewerkers.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid