login leden
agenda  27-09-2023 - 28-09-2023 

Architect@Work Healthy Materials

 

A@W

 

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt de eerste ARCHITECT@WORK editie Amsterdam plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam.  Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – gaat de frequentie naar jaarlijks; afwisselend in Rotterdam en Amsterdam.

 

Het thema van ARCHITECT@WORK is opnieuw ‘Healthy Materials’. Honderdzestig exposanten hopen je te ontmoeten om in compacte stands hun innovaties te tonen! Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt het thema terug in de materialententoonstelling door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh).

 

 

Bestel hier jouw gratis bni ticket

 

Ga naar www.architectatwork.nl en registreer je met de code 21305

Of klik op bovenstaande banner, dan is het invullen van de code niet meer nodig.

Het event is ook online te bezoeken.

 

Lezingen programma door Architectenweb

 

Het gaat stap voor stap… maar we bewegen onmiskenbaar toe naar een bouw die uiteindelijk bijna geen CO2 meer zal uitstoten en die niet langer ten koste gaat van de natuur maar deze juist vooruit helpt. We gaan naar een bouw die circulair, biobased, natuurinclusief en energiepositief is.

Op al die vlakken zetten architecten stappen. Het lezingenprogramma heeft als sprekers o.a.: Maike van Stiphout (DS), Oana Bogdan (&bogdan), Nina Aalbers (ArchitectuurMaken) en Aleksander Kongshaug (GXN). Belangrijke thema’s zijn circulair bouwen, biobased materialen en natuurinclusief ontwerp.  Het volledige programma lees je hier.

 

 

 

 

 

 

 

Side event bij DecoLegno en Studio Piet Boon tijdens A@W

 

Lees hier verder voor het programma.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid