login leden
agenda  19-04-2021 - 25-04-2021 

Nationale Museum Week

 

De Nationale Museumweek vindt dit jaar weer online plaats. Voor het eerst is de museumweek onderdeel van Museum.nl: de nieuwe website waarop ruim 400 musea informatie en inspiratie delen. Ook Museumweek-activiteiten worden gedeeld worden op de website.

agenda  22-04-2021 - 22-04-2021 

Circulair Design Class bouw (2)

agenda  23-04-2021 - 23-04-2021 

Webinar Ambacht aan de Wand

 

 

 

Is het kunst of een ambacht?
In het Westfries Museum in Hoorn is t/m 12 september 2021 de tentoonstelling ‘Ambacht aan de wand, de betovering van beschilderd behang’ te bewonderen. Naast monumentale handbeschilderde behangsels uit de achttiende en negentiende eeuw toont het museum hedendaags werk van het kunstenaarsduo Snijder&CO.

 

Exclusief webinar voor leden bni (leden AINB en studenten)
Speciaal voor bni is er op vrijdag 23 april van 14.00 tot en met 15.00 uur een interactief webinar met Jaap Snijder en Marcelo Gimenes uit Rotterdam. Het duo dat het ambacht van het behangschilderen nieuw leven inblaast, neemt je mee in de wereld van deze kunstzinnige en historische interieurverfraaiing.

 

Wat kun je verwachten?
Een exclusieve bijeenkomst voor met daarin een verhandeling van Snijder&CO over de mode om kamers te decoreren met op behang geschilderde landschappen. Jaap en Marcelo geven tevens inzicht in hun eigen fascinatie voor dit fenomeen, hun hedendaags werk en de technieken die zij daarbij inzetten. Een interactief gedeelte biedt uitgebreid ruimte voor vragen en uitleg.

 

Tentoonstelling en ontwerpwedstrijd
Geïnspireerd geraakt? Bezoek zodra dit weer kan het Westfries Museum in Hoorn en ontvang bij het entreekaartje een digitale masterclass cadeau. Ga zelf aan de slag en doe mee met de ontwerpwedstrijd die media mei wordt gelanceerd door het Westfries Museum. www.wfm.nl/ambacht

 

Deelname

 

Exclusief webinar voor leden bni (leden AINB en studenten). Opgeven kan hier – een dag er voor ontvang je de link voor deelname via email – vol is vol – het aantal plaatsen is gemaximeerd:

 

Webinar Ambacht aan de wand 23 april 14-15 uur
Zie de privacyverklaring bni
reCAPTCHA is required.

 

 

 

Meer over deze tentoonstelling

Bomen, bloemen, vogels: in de achttiende eeuw was het mode om kamers te decoreren met op behang geschilderde landschappen. Naast monumentale handbeschilderde behangsels uit de achttiende en negentiende eeuw, toont het museum hedendaags werk van Snijder&CO die het ambacht van het behangschilderen nieuw leven inblazen. Ook het verhaal van de Vaderlandsche Maatschappij wordt uit de doeken gedaan. Deze Hoornse onderneming ging met de productie van handbeschilderd behang de economische crisis vanaf 1777 te lijf.

 

De kunst van behangselschilderen
De kunst van het behangselschilderen deed waarschijnlijk omstreeks 1585 zijn intrede in de Nederlanden, maar handbeschilderd behang werd pas echt populair in de achttiende eeuw. In eerste instantie konden alleen de rijke stadsbestuurders en regenten zich beschilderd behang veroorloven, in de tweede helft van de achttiende eeuw verscheen het ook in de stads- en buitenhuizen van de gegoede burgerij. Kleine particuliere ateliers maakten plaats voor behangselfabrieken met een lagere productieprijs als gevolg. Beschilderd behang sierde vaak de meest representatieve kamer(s) van een stadshuis of buitenplaats, zoals de salon of tuinkamer, maar ook regentenkamers van hofjes of weeshuizen.

 

Behangselfabrieken, oftewel grote ateliers
Ook Hoorn kende een behangselfabriek, als onderdeel van de onderneming de Vaderlandsche Maatschappij van Reederij en Koophandel ter Liefde van ‘t Algemeen, opgericht door de doopsgezinde predikant en koopman Cornelis Ris in 1777. Deze stelde zich ten doel om werk, inkomen en scholing te verschaffen aan het in armoede geraakte deel van de bevolking van de stad. De behangselfabriek was eigenlijk een groot atelier waar op bestelling werd geproduceerd. Kamerbehang was sterk aan mode onderhevig, net als nu. Begin achttiende eeuw waren de voorstellingen vooral geïnspireerd op Italiaans arcadisch landschappen. Vanaf 1750 ontstond er bij de elite en gegoede burgerij meer belangstelling voor het buitenleven. Men koos toen voor Zwitserse en Duitse rivier- en berglandschappen of romantische landschapsafbeeldingen geïnspireerd op de eigen Hollandse omgeving: kronkelende weggetjes en herders met hun kudde of scheeps- en havengezichten.

 

Op maat gemaakt
Beschilderd behang werd vervaardigd naar de wens van de opdrachtgever en het thema verwees vaak naar de eigen maatschappelijke status of ambitie. Later werd steeds vaker gebruik gemaakt van bestaande ontwerpen, hoewel de opdrachtgever specifieke wensen naar smaak kon toevoegen. De behangsels werden ook op maat gemaakt voor de bestemde ruimte. Soms werd er zelfs naar de optische illusie van een panorama gestreefd, door alle wanden van de ruimte van behangsel te voorzien. Een kamertje-rond werd dit genoemd. Na verloop van tijd ging men steeds vaker over op met houten blokken bedrukte behangsels, de voorloper van het ons nu bekende behang. Deze behangsels waren immers aanmerkelijk goedkoper dan het handbeschilderde behang.

 

In monumentale panden
In 1827 viel na vijftig jaar het doek voor de behangselfabriek van de Vaderlandsche Maatschappij. Beschilderd behangsel was uit de mode geraakt. Helaas is er vandaag de dag nog slechts een handjevol van deze behangsels in de monumentale panden zelf te bewonderen. In het Westfries Museum in Hoorn zijn 120 ontwerpen van de Vaderlandsche Maatschappij bewaard gebleven met meerdere monumentale stukken beschilderd behang van de Hoornse behangselfabriek. Deze behangsels en ontwerpen zijn in de tentoonstelling te zien.

 

Verstilde schoonheid aan de wand
In deze tentoonstelling spiegelt het Westfries Museum opnieuw het heden aan het verleden: naast de monumentale behangsels is het werk van het hedendaagse kunstenaarsduo Snijder&CO te zien. Jaap Snijder en Marcelo Gimenes uit Rotterdam bliezen het ambacht nieuw leven in. Na het ontwerpen van digitale behangcollecties ontwikkelden zijn zich tot experts in het handmatig beschilderen van behang. Hun werk is zichtbaar gebaseerd op historische ontwerpen, toch zijn de ontwerpen nieuw en op maat gemaakt voor de opdrachtgever en de ruimte waarin ze zich bevinden, als in de zeventiende en achttiende eeuw. Ze schilderen panorama’s en landschappen met vogels, bloemen en planten, maar met een hedendaags detail of uitzicht aan de horizon. Het werk draagt daardoor toch vooral hun eigen handtekening en straalt verstilde schoonheid uit.

 

Meer over Snijder&CO: www.snijder-co.nl

Over de Vaderlandsche Maatschappij verschijnt het boek ‘De Vaderlandsche Maatschappij. Filantropie in Hoorn’. Geschreven door: Laura Jonkhoff & Willeke Jeeninga. Het boek is verkrijgbaar vanaf 16 april 2021 in de winkel van het Westfries Museum en kost € 20,-. Voor reservering en/of verzending van het boek (plus verzendkosten), mail met Secretariaat Westfries Museum op info@wfm.nl.

 

 

agenda  01-05-2021 - 01-05-2021 

bni intervisie voor interieurarchitecten

 

Deze startdatum is facultatief omdat in overleg groepjes en startdata worden gevormd. Meld je aan door een mail te sturen naar: info@bni.nl

 

Leren, reflecteren, groeien

Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback van collega’s? Geef je dan op voor bni Intervisie. Intervisie is een Nederlandse vinding en wordt in het Engels treffend vertaald als peer to peer coaching. Dat is wat intervisiecoach Aart Helder doet: gelijkwaardige collega’s samenbrengen en hen leren om elkaar te coachen. Groepsreflectie, individuele bewustwording en eigen actie vormen de kern van intervisie.

 

Hoe bereid ik me goed voor op een aanbesteding of pitch? Hoe kan ik mijn team beter aansturen? Ik weet hoe ik moet acquireren, maar wat maakt het voor mij zo lastig? Hoe ga ik het gesprek aan met mijn leidinggevende? Hoe stel ik grenzen richting opdrachtgevers en aannemers? Hoe kan ik beter omgaan met deadlines en alle stress die daarbij komt kijken? Hoe verbeter ik mijn work-life-balance? De vragen die aan bod komen zijn zo divers als de deelnemers zelf. Essentieel is een gelijkwaardige groep die reflectievragen combineert met bruikbare tips.

 

Wat brengt het jou?

 

Waarom zijn deelnemers enthousiast?

·       Intervisie geeft inzicht in de eigen werksituatie en brengt nieuwe perspectieven en oplossingen;

·       Intervisie verbetert het reflectieve vermogen en vergoot de zelfkennis/mensenkennis;

·       Intervisie werkt aantoonbaar stress-verlagend en probleemoplossend;

·       Intervisie verstevigt je communicatieve vaardigheden zoals waardevrij luisteren, feedback geven en open vragen stellen

 

Voor wie?

Intervisie biedt kansen voor iedereen die werkzaam is in de sector, zowel zelfstandig als binnen bureaus. bni werft momenteel samen met BNA en BNO voor een nieuwe lichting. Er zullen groepen worden samengesteld voor zelfstandigen, voor eigenaar/directeuren, voor medewerkers.

 

Proces inschrijven en intake

Je kan nu aanmelden voor groepen die starten in de lente door een mail te sturen naar ‘info@bni.nl’. Na je aanmelding ontvang je een intakeformulier en neemt Aart Helder contact met je op voor een intakegesprek. Op basis daarvan besluit jij of je deelneemt en bni Intervisie inderdaad aansluit op jouw behoefte en word je ingedeeld in een groep (6-7 personen).

 

Tijdens de kick-off leer je elkaar, de methode en de coach kennen. Vervolgens plan je 4 sessies onder begeleiding. De insteek is dat de groep daarna zelfstandig doorgaat. De praktijk leert dat groepen in ieder geval een jaar samen doorwerken.

 

Investering

De prijs voor kick-off meeting (3 uur) en vier begeleide sessies (van 3 uur) is in totaal:

Leden van BNA, bni, BNO, BNSP en NVTL: € 275,- per persoon

Niet-leden: € 330,- per persoon. Deze bedragen zijn exclusief btw.

 

De intakefase is geheel gratis. Besluit je na de kick-off meeting om te stoppen, dan brengen we 25% van het deelname bedrag in rekening. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd.

 

Aart Helder

Aart Helder werkte 15 jaar in de creatieve sector (cultuur, media en design) alvorens zich te richten op mensen en organisaties. Sinds 2016 werkt hij als coach en trainer in uiteenlopende organisaties (o.a. Triodos Bank, Nederlandse Vereniging van Journalisten NJV, de BNO en DuPho). Helder verzorgt trainingen en ontwikkelde zijn eigen methode om intervisie te begeleiden. (www.aarthelder.nl)

 

Wat zeggen de deelnemers?

“Het meest nuttig vond ik de confrontatie met jezelf en vervolgens de urgentie om er iets mee te doen.” Moon Brader – architect

“Intervisie vond ik goed omdat ik aandacht en tijd heb besteed aan het functioneren van mezelf en mijn bedrijf. De groep en het programma bieden daarvoor een veilige en uitdagende omgeving.” Jenny Lindhout – ontwerper/illustrator

“Ik heb er echt ontzettend veel aan gehad. Het was heel fijn om te kunnen sparren met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten van hun leven en carrière.” Lisanne Simon – project manager

 

agenda  19-05-2021 - 19-05-2021 

Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw

Ben jij actief in de meubel- en interieurbouw? Wil je kennismaken en experimenteren met innovatieve en duurzame (plaat)materialen? Doe dan mee aan de Circular Design Challenge! Speciaal voor bedrijven die fysieke producten maken, bedrijven die assembleren en leveranciers van halffabrikaten en onderdelen. In maart 2021 start de CBM-CIRCO Circular Design Challenge!

Deze Circular Design Challenge wordt georganiseerd door de branchevereniging voor Interieurbouw en Meubelindustrie (CBM) in samenwerking met CIRCO. Je gaat aan de slag met innovatieve materialen, technieken of technologieën die toegepast kunnen worden bij het maken van een interieurobject, met circulaire ontwerpstrategieën en met circulaire businessmodellen.

 

 

De Challenge: maak een prototype of proefmodel van een circulair interieurobject. Het programma bestaat uit de driedaagse CIRCO Circular Business Design Track met twee additionele ontwerpdagen. Deze additionele ontwerpdagen vinden plaats tussen de tweede en derde dag van de Track. De tweede dag van dit traject zal volledig in het teken staan van inspiratie. Diverse leveranciers van nieuwe (plaat)materialen pitchen hun product en deelnemers maken kennis met deze nieuwe materialen en hun eigenschappen. Tussen de twee ontwerpdagen zit een maand waarin ieder bedrijf intern aan de slag kan.

Tijdens de ontwerpdagen brainstormen de CIRCO-trainers mee over mogelijkheden, maken ter plekke schetsen en geven tips en ideeën. Bedrijven werken zelf ideeën uit en komen daar de tweede ontwerpdag mee terug, om verdere input en inspiratie te krijgen van trainers. Daarna werken bedrijven het idee uit tot een prototype of proefmodel.

 

Bijzonder aan deze challenge is dat de deelnemers naast het doorlopen van de drie workshopdagen ook intern binnen hun bedrijf aan de slag gaan. De hele challenge heeft een looptijd van twee tot drie maanden. De trainers begeleiden het ontwerpproces, zodat deelnemers weten welke stappen en designvragen zij moeten uitwerken om tot een prototype te komen.

 

Voor wie?

 

Bedrijven in de meubel- en interieurbouw die fysieke producten maken (de toepassers).
Bedrijven die assembleren zijn van harte welkom, net als leveranciers van halffabrikaten/onderdelen.
Per challenge doen minimaal 8 en maximaal 12 bedrijven mee.
Ieder bedrijf neemt deel met 2 personen, uit 2 disciplines: één ontwikkelaar/productontwerper en iemand in een commerciële rol.

 

Door wie?

 

Marien Korthorst en Mars Holwerda

 

Waar en wanneer?

 

De intentie is de inspiratie- en innovatiedagen fysiek te organiseren. Dit is uiteraard afhankelijk van de maatregelen van de Rijksoverheid m.b.t. covid-19.

Start datum is 19 mei, 2, 3 & 23 juni. De slotsessie is op 7 juli 202.

 

Wat levert het op?

 

Eerste fysieke prototype/proefmodel/ontwerpidee van een interieurobject, dit object wordt tijdens de pitch aan het eind van dag 5 gepresenteerd.
Roadmap; hoe verder na de oplevering van dit prototype/proefmodel?
Gedurende de challenge maken de ontwerpers een eerste ontwerpidee en de fysieke uitwerking. De eerste testen met materialen zijn dan al gedaan voor oplevering op dag 5. De nadruk ligt op leren door te doen. Een gedetailleerd ontwikkel- en innovatieproces start daarna.

 

Kosten

 

De kosten voor deelname zijn €500,- ex BTW per bedrijf (voor 2 personen). De reguliere prijs van een CIRCO Track is €2000,- ex BTW. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De extra begeleiding door de senior ontwerpers wordt vergoed door Branchevereniging Meubelindustrie en Interieurbouw (CBM).

 

Aanmelden kan hier

 

agenda  21-05-2021 - 21-05-2021 

Training stijlen van communiceren

Bereik meer met je communicatie

In deze training is veel aandacht voor stijlen van communiceren. De deelnemer leert de verschillende stijlen van communicatie herkennen en er mee om te gaan. Als je in staat bent je communicatie af te stemmen op de stijl van de ander, maak je gemakkelijker contact en komt je boodschap beter over. Om hiermee goed aan het werk te kunnen moet je eerst bewust zijn van je eigen communicatiestijl. Daarna kan je het communiceren met mensen met een andere stijl gaan oefenen.

Het creëren van een sfeer van wederzijds vertrouwen is cruciaal in vrijwel ieder gesprek. De taal en je lichaamstaal zijn belangrijke hulpmiddelen. Met lichaamstaal kan worden afgestemd op de ander. Pas daarna kan je gaan sturen en doelgericht gaan communiceren. Ook krijg je informatie door de problematiek te bekijken vanuit het oogpunt van de ander.

 

In deze training komen de volgende zaken aan bod:

 

Trainer: Ernst van Dijk van GIFT (training en advies binnen creatieve sector).

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

 

Aanmelden kan hier

 

agenda  26-05-2021 - 26-05-2021 

Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw – afrondende dag

De CIRCO Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw beleefd op 26 mei de afrondende dag nadat deze is gestart op 25 maart .

agenda  28-05-2021 - 28-05-2021 

Training project- en zelfmanagement

Leer de basistechnieken van goed project- en zelfmanagement
Goed projectmanagement vereist verschillende vaardigheden. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een heldere planning en een duidelijk overzicht van de kosten? Hoe vind je de kortste weg naar je doel en zorg je voor een goede samenwerking?

En hoe zit het met jezelf? Efficiënt werken, lijkt vanzelfsprekend, maar is niet voor iedereen even eenvoudig. Schuif je altijd de lastige klussen op voor later? Ben je snel afgeleid en heb je moeite met deadlines? Dan is het tijd om te leren hoe je jezelf kunt managen.

 

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:

 

 

— Follow thhis workshop in English  —> November 27th 2020!

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode (interieur)architecten (BEP).

 

Aanmelden kan hier

 

 

 

agenda  29-05-2021 - 29-05-2021 

World Interiors Day

 

 

 

 

agenda  02-06-2021 - 04-06-2021 

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

 

Alles op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer staat op 2, 3 en 4 juni 2021 centraal op deze 2e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouw waar toeleveranciers en bezoekers elkaar ontmoeten.

agenda  11-06-2021 - 11-06-2021 

Training presenteren en discussiëren

Ontwikkel je eigen effectieve presentatie-stijl

 

Presenteren en discussiëren zijn vaste onderdelen van een acquisitietraject en tijdens een opdracht. Regelmatig wordt daarbij voor een insteek gekozen die niet aansluit op de belevingswereld van de opdrachtgever. Effectief en ontspannen presenteren blijft voor veel mensen lastig. Uit onzekerheid beperken we ons tot het communiceren van de inhoud en zijn we tijdens de presentatie vooral met onszelf bezig. Een goede presentator is voornamelijk bezig met het aanwezige publiek, kijkt hoe er wordt gereageerd en gooit zo nodig de presentatie over een andere boeg. De vorm is daarbij zeker zo belangrijk als de inhoud.

 

Ook tijdens een discussie is het gevoel dat je overbrengt veel belangrijker dan de betekenis van de woorden op zich. Tussen de sprekers moet er een klik worden gevoeld. En dat gevoel is positief te beïnvloeden door gebruik te maken van gerichte technieken. Technieken die in deze training worden besproken en geoefend.

 

De deelnemer leert tijdens de training om vooraf na te denken over de inhoud, vorm én structuur en om tijdens de presentatie of discussie continu de kern van de boodschap voor ogen te houden. De deelnemers beoordelen hun eigen performance en die van elkaar. Verbeterpunten worden benoemd en geoefend. Daarbij wordt ook gekeken naar zaken als basishouding, oogcontact, bewegingen, stemtechniek en gebruik van presentatiemateriaal. Zo wordt geleidelijk toegewerkt naar een eigen effectieve presentatiestijl.

 

 

Programma van deze training:
·       Het geven van goede presentaties
·       Waar moet je rekening mee houden, specifiek bij de presentatie van creatief werk?
·       Naar een eigen stijl in presenteren
·       Stevig overkomen en duidelijk de lead nemen
·       Omgaan met weerstand en kritiek
·       Omgaan met echte conflicten
·       De balans tussen een goed ontwerp en de andere belangen

Door deelname aan de module beschik je over (non-)verbale (audio-) visuele vaardigheden om effectief te communiceren, presenteren en overtuigen. Je leert projectpresentaties en discussies voor te bereiden en te geven en je krijgt inzicht en kennis om de vorm te verbeteren en daarmee het effect en resultaat.

 

Trainer: Ernst van Dijk van GIFT (training en advies binnen creatieve sector).

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.
De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

 

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

 

Aanmelden kan  hier

agenda  16-06-2021 - 17-06-2021 

Wastebuild @ndsm

Op deze tweedaagse beurs op het NDSM in Amsterdam om ontmoet je bedrijven die de nieuwste duurzame en circulaire bouwmaterialen, producten en concepten presenteren.

 

info en aanmelden kan hier

 

agenda  29-06-2021 - 30-06-2021 

Independent Hotel Show Amsterdam

Business event voor de hotel community in RAI Amsterdam. Terugblik editie 2019 kijk hier.

bni was mediapartner van de 2019 editie.

 

 

agenda  01-07-2021 - 04-07-2021 

Object Rotterdam

 

OBJECT is een uniek pop-up platform voor limited editions en one-offs van bijzondere labels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten, werkzaam in uiteenlopende design disciplines en met verschillende materialen. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor vakgenoten, verzamelaars en designliefhebbers. Elk jaar strijkt OBJECT neer in een iconisch gebouw in of rond Rotterdam, de designers zijn zelf aanwezig om hun ontwerpen toe te lichten.

 

agenda  05-09-2021 - 06-09-2021 

showUP

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

 

Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers en 6000 bezoekers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

 

Na de laatste editie in de Brabanthallen in Den Bosch, keert de beurs 5 en 6 september 2021 terug in de Expo Haarlemmermeer.

 

Ticketregistratie kan tzt via deze pagina.

 

 

agenda  08-09-2021 - 13-09-2021 

Gratis toegang Maison & Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 8 tot en met 13 september 2021. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie zijn leden gratis welkom op de beurs (normaal € 70,-).

 

agenda  12-09-2021 - 14-09-2021 

Interieur Collectie Dagen

Op 12, 13 en 14 september 2021 vinden de Interieur Collectie Dagen plaats. Alle info over deelname of bezoek vind je hier.

 

Zondag 12 september 2021: 12:00 uur – 18:00 uur
Maandag 13 september 2021: 10:00 uur – 21:00 uur
Dinsdag 14 september 2021: 10:00 uur – 18:00 uur

 

Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

agenda  16-10-2021 - 24-10-2021 

Dutch Design Week

agenda  03-11-2021 - 05-11-2021 

Design District

Voor het eerst in 20 jaar wordt Design District een najaarsbeurs en staat nu gepland voor 3, 4 en 5 november 2021 in de monumentale Van Nelle Fabriek. De verwachting is dat een fysiek evenement dan mogelijk is. Begin april start de organisatie met de verkoop van standruimtes. Uit een eerdere rondvraag onder deelnemers van Design District blijkt dat het merendeel van de merken graag van de partij is. Het draagvlak voor deze najaarseditie van Design District is volgens de organisatie groot.

 

 

agenda  12-11-2021 - 14-11-2021 

Duurzame Woonbeurs

Op 12-14 november 2021 zal de tweede editie van de Duurzame Woonbeurs plaatsvinden in De Kromhouthal in Amsterdam. Een terugblik van de eerste editie en alle info over wijze van deelnemen in 2021, vind je op deze website.

 

 

Stand mixplein 2019 – bni-lid Ingrid Hendrickx @ Interiorsense.nl 

 

agenda  08-12-2021 - 13-12-2021 

Masters Expo – the forward edition

MASTERS EXPO 2021 vindt plaats van 8 t/m 13 december 2021 RAI Amsterdam. Het is een vervolg op Masters of LXRY en de Miljonair Fair. Een bijzonder aanbod op het gebied van luxury en business komt op deze beurs samen.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid