login leden
agenda  22-06-2019 - 18-08-2019 

presentatie Kengo Kuma

De expositie “Furniture that blends into the surroundings” zal van 22/06/2019 tot 18/08/2019 plaatsvinden bij TIME & STYLE in Amsterdam. Het is de eerste Europese expositie over Kengo Kuma’s meubelontwerp. Nieuwe en bestaande collecties van deze toonaangevende Japanse architect staan centraal. Je bent welkom voor een presentatie speech door Kengo Kuma op 26 Juli van 18:00 – 19:00 gevolgd door een welkomstreceptie. Meer informatie.

 

presentatie Kengo Kuma

agenda  06-09-2019 - 10-09-2019 

Maison & Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 6 t/m 10 september 2019. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt de bni leden weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Ruim 3.000 merken presenteren hun laatste collecties.  Je maakt er kennis met bekende en minder bekende ontwerpers en vindt er de laatste trends. Nieuw in september is het thema ‘Work!’, gericht op de inrichting en design van werkomgevingen.  Klik op de banner op de homepage en bestel met de speciale bni code nu jouw ticket op de site van de organisatie.

Met de Thalys reis je in 3 uur vanaf Amsterdam (Rotterdam 2½ uur!) naar Parijs. Boek tickets via deze link. Vanaf het Gare du Nord reis je in 20 minuten naar Parc des Expositions. Voor een complete reis op maat klik je hier voor het aanbod.

 

https://www.maison-objet.com/en

agenda  13-09-2019 - 13-09-2019 

Circo Class: Consumer goods & manufacturing industry

Design is de motor om tot circulaire producten, diensten en businessmodellen te komen. Wil je weten waar jouw kansen liggen om stappen te zetten in de circulaire economie?  Hoe je als creatieve proffesional met impactvol circulair design kunt bijdragen en daarbij nieuwe business kunt genereren? CIRCO heeft een prominente rol gekregen in het recent gelanceerde Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2019-2023.

 

In deze eendaagse training op 13 september wordt je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van ciruculair design, oefen je samen concrete toepassingen en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze class is speciaal bedoeld voor creatieve professional werkzaam in de sector consumentengoederen – zoals interieur- en meubelontwerpers, productontwerpers en productmanagers maar ook professionals die adviseren over inrichting van kantoren, retail etc. Informatie en inschrijven.

 

De Class wordt gegeven in een nog nader te bepalen locatie in Utrecht.

 

Trainers
Deze training wordt geleid door CIRCO-Trainers Tom Evers (D’Andrea & Evers Design) en Marien Korthorst (Cirkel Design).

 

Kosten
De kosten zijn 150 euro (excl. btw) per deelnemer, inclusief lunch en boek. De reguliere deelnamekosten bedragen 500 euro (excl. btw) per deelnemer. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

Deze Class wordt aangeboden in samenwerking met BNI, BNS Crisp, CBM en IDC. Inschrijven kan hier

agenda  04-10-2019 - 06-10-2019 

de duurzame woonbeurs

De Duurzame Woonbeurs wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het event is gericht op groene consumenten en vindt plaats op 4-5-6 oktober in De Kromhouthal in Amsterdam- Noord. De beurs wil een brede visie geven op duurzaam wonen anno 2019. Missie: De consument een brede duurzame keuze bieden op interieurgebied. Van bio- meubels tot vintage, leem, recycle en upcycle design. Niet te vergeten ambachten en reparatie.

 

 

www.deduurzamewoonbeurs.nl

agenda  27-09-2019 - 28-07-2019 

Interieurarchitectuurtrip Belgische waterlijn: van Knokke tot Zeebrugge

Bij de samenwerking met Compagnie O voor de reddingpost te Knokke, zei Nederlands architect en kunstenaar John Körmeling dat de 67 km lange Belgische kust de mooiste lijnstad is. Een lijnstad met een permanent vakantiegevoel. En zoals elke stad bestaat de bebouwing aan de Belgische kust niet alleen uit residentiële bebouwing, maar ook uit bouwwerken met functies zoals vertier, zorg, educatie en veiligheid. Op vrijdag 27 september 2019 bieden AiNB en bni (in samenwerking architectuurreisorganisatie Planopli) een rijke interieurarchitectuurtrip langs deze waterlijn aan waarbij onder meer villa’s, appartementen, musea en scholen met uitmuntende of vernuftige interieurs worden bezocht. Deze dagtrip is uitbreidbaar met een overnachting en een additioneel programma van een halve dag in Oostende op zaterdag 28 september 2019. Uiteraard kun je ook een overnachting boeken voor donderdag 26 september.

Dagtrip – onder voorbehoud

Inclusief:

Tweedaagse – onder voorbehoud – programma zaterdag

Inclusief:

Inschrijven kan tot en met 7 augustus 2019 stuur daarvoor een email naar secretariaat@bni.nl met al je gegevens

Geef duidelijk aan of je gaat voor dagtrip en met overnachting zo ja op welke datum of beide data.

 

Kosten deelnemer:
– vrijdag 27 september: AINB & bni-leden: 60 euro, niet-leden: 80 euro
– tweedaagse: vrijdag 27 september + zaterdag 28 september AINB en bni-leden: 140 euro, niet-leden: 170 euro.

Overnachting op basis van gedeelde twin of double kamers, single kamer: supplement €50

Vermeld of je een single, twin of double hotelkamer wenst en met wie je deze gaat delen!

Een extra overnachting op 26 september is mogelijk voor 60 euro (of 110 bij single) op bovenstaande.
Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@bni.nl

Geef duidelijk aan wat je wilt: alleen de dagtrip of de tweedaagse op 27 en 28 september.

En geef door als je de avond ervoor op 26 september ook het hotel wilt boeken.

 

Startlocatie op beide dagen: Station Oostende, Natiënkaai 1, 8400 Oostende

 

 

copyright fotografie: Arnout Fonck.

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid