login leden
agenda  27-01-2021 - 19-03-2021 

Maison & Objet Digital Days

 

De voorjaarseditie van de Maison&Objet Paris gaat niet door. De eerstvolgende editie van de Maison&Objet Paris zal daarom pas weer fysiek plaatsvinden van 8 t/m 13 september 2021, in combinatie met de Paris Design Week. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste collecties volg je de Digital Days van 27 januari t/m 19 maart 2021.

 

 

agenda  27-01-2021 - 28-01-2021 

architect@work digital London

 

The ARCHITECT@WORK London Digital Summit “post-pandemic” Exciting panel discussions ready for you which will be centered around our physical and mental wellbeing in a post-pandemic society. Without drawing specifically on design resolutions to a situation we do not yet fully understand, the talks during the A@W London 2021 Digital Summit will address a future vision on the places where we will live, work and socialise. They will explore how we care for the most vulnerable and the fact that good design and the environment do not have to be sacrificed in the process.

 

Register for free here

 

 

register Boomer Towns panel discussion.

 

agenda  01-02-2021 - 06-02-2021 

Week van de circulaire economie

Van maandag 1 februari tot en met zaterdag  6 februari organiseren circulaire koplopers tijdens de landelijke Week van de Circulaire Economie allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

 

Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar, starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan

agenda  02-02-2021 - 02-02-2021 

Combinatiecursus layout&lichtplan Sketch-up Pro

Geef je een lichtadvies, als onderdeel van je interieur- en verbouwadviezen? Maar vind je het lastig om dit te visualiseren naar een werkbaar document? Hoe presenteer je dit aan de aannemer/electricien of klant en wat vermeld ik allemaal op het lichtplan? Werk je met SketchUp Pro, maar heb je geen idee hoe je een lichtplan kan maken met Layout? Neem zelf contact op als je vragen hebt over inhoud of aansluiting op jouw ervaring. Leden bni ontvangen 5% korting op deze tweedaagse. Aanmelden via deze link.

 

 

 

 

agenda  08-02-2021 - 12-02-2021 

Bouwbeurs

Vakbeurs voor bouw in Nederland. Jaarbeurs Utrecht meer info hier.

agenda  08-02-2021 - 08-02-2021 

Het Landelijk Cultuur Debat

Wat valt er te kiezen bij de Tweede Kamerverkiezingen als cultuur je aan het hart gaat? Wat zijn de standpunten van de verschillende politieke partijen zijn op het gebied van kunst en cultuur? Juist nu kunnen kunst en creativiteit een bijdrage leveren aan de uitdagingen die deze crisis met zich meebrengt.

 

Kijk op 8 februari om 15.00 uur naar het landelijke cultuurdebat georganiseerd door Kunsten ’92, deKunstvanBrabant, netwerk DOKc, LocHalen Kunstloc Brabant. Schrijf je hier in voor de livestream 8 februari om 15 uur.

 

 

 

 

agenda  09-02-2021 - 09-02-2021 

Webinar brandveiligheid in kantoren en scholen

De Brandpreventie Academy en bni-partner Verwol  organiseren op 9 februari een compact kennis webinar over brandveiligheid in kantoren en scholen.

 

Waarom?

Een school of kantoor moet een ruimte zijn om prettig, productief en gezond in te kunnen leren en werken. Een veilige omgeving is hierbij de belangrijkste voorwaarde. Maar waar moet je aan denken bij het ontwerp? Welke eisen zijn er en hoe zit de wet- en regelgeving in elkaar? Wat betekenen alle brandclassificatie begrippen precies en hoe pas je deze toe?

 

De Brandpreventie Academy en Verwol

De Brandpreventie Academy is de kennisautoriteit in Nederland en geeft dagelijks trainingen over brandveiligheid aan interieurarchitecten en andere belanghebbenden in de bouw. Verwol introduceerde in dit voorjaar de nieuwe Slimline FG serie. De brandwerende systeemwanden en deuren uit deze serie zijn in E / EW / EI 30, 60 en 120 minuten te verkrijgen en zijn qua detaillering gelijk aan de reguliere Slimline systeemwanden.

 

Aanmelden

Op 3 december is er om 12:30 en 15:00 uur een webinar via Microsoft Teams. De duur is circa 45 – 60 minuten. Aanmelden, ook voor niet leden: marjon.vermeulen@verwol.nl. Geef aan welke tijdstip jouw voorkeur heeft.

 

 

 

beeld: Verwol Slimline

agenda  24-02-2021 - 24-02-2021 

Online Circulair Design Class – product design (1)

Benieuwd hoe jij als productontwerper kunt bijdragen aan de circulaire economie, en hoe je ervoor kunt zorgen dat producten langer meegaan? In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, oefen je samen de concrete toepassing ervan en krijg je inzicht in jouw rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze Class is speciaal bedoeld voor designers en product engineers van producten voor professioneel gebruik (B2B) en consumentengoederen (B2C).

Hoe kun je als productontwerper bijdragen aan de circulaire economie? De circulaire economie is een systeem waarin producten langer meegaan. Nieuwe vormen van (keten)samenwerking zijn hiervoor vereist. Dit vraagt om een circulaire ontwerpaanpak én nieuwe businessmodellen.

 

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de basics van circular design en circulaire businessmodellen. Daarbij kijken we naar uiteenlopende praktijkvoorbeelden van koplopers. Vervolgens passen we deze toe op jouw eigen case. De aanpak in de CIRCO Class is gebaseerd op het onderzoek en boek Products that Last (TU Delft) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën. Om de nieuwe inzichten toe te passen in de praktijk, moet je je als ontwerper opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de training leer je daarom hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.Deze Class is speciaal bedoeld voor creatieve professionals werkzaam als ontwerper of product engineer van producten voor professioneel gebruik (B2B) en consumentengoederen (B2C). Dit gaat om professionele producten zoals instrumenten, gereedschap, machines en apparatuur, en daarnaast om uiteenlopende productgroepen zoals consumer electronics, woonaccessoires, meubels en keukenproducten, modeaccessoires, speelgoed en sportartikelen.

 

 

De kosten voor deelname zijn € 150 excl. btw per deelnemer, inclusief lunch en boek. De reguliere deelnamekosten bedragen €500 excl. btw per deelnemer. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

Deze Class wordt online gegeven. De Class is opgedeeld in twee dagdelen:

woensdag 24 februari | 09:00 – 12:00 uur
woensdag 10 maart | 09:00 – 12:00 uur

 

Aanmelden voor deze class kan hier.

 

agenda  04-03-2021 - 04-03-2021 

Lichtopleiding interieurprofessional

De Lichtschool biedt een 2 daagse training op 4 en 18 maart 2021 gericht op particuliere projecten. Het is een basistraining voor interieurarchitecten of -ontwerpers die licht gemist hebben in de opleiding, of bijgeschoold willen worden in de laatste ontwikkelingen. Neem zelf contact op als je vragen hebt over inhoud of aansluiting op jouw ervaring. Leden bni ontvangen 5% korting op deze tweedaagse. Aanmelden via deze link.

 

 

Aansluitend op deze tweedaagse kun je de lichtopleiding zakelijke projecten volgen op 19 november en 3 december.
 

agenda  05-03-2021 - 05-03-2021 

Training: positioneren en acquireren

Deze training maakt onderdeel uit van een serie van 7 kerncompetenties.  De sociale en de commerciële kant van de creatieve praktijk staan centraal. Alle onderdelen zijn los te volgen. Ontwerpbureaus hebben meegewerkt aan de opzet van deze trainingen. Je krijgt veel tips en tricks en je leert direct hoe je alles kunt toepassen.

 

 

Positionering is een brand-management instrument waarvoor de laatste jaren de belangstelling enorm is toegenomen. Waar deze techniek vroeger alleen door aanbieders van consumentengoederen werd gebruikt, zie je nu dat haast elk bedrijf nadenkt over zijn positionering.  Positioneren gaat aan acquireren vooraf. Je moet eerst weten wat je profiel is. Wat heb je jouw opdrachtgever te bieden? Waarin onderscheid jij je van je collega’s? Wie zijn je klanten, wat zijn hun behoeftes en hoe speel jij daar zodanig op in dat samenwerking vanzelfsprekend wordt? Kortom: wat maakt jou uniek?

 

In deze training leer je hoe je je eigen positie bepaalt en definieer je een ‘waardepropositie’; je eigen verhaal, dienstaanbod en de argumenten waarmee je op een natuurlijke manier straks je klanten overtuigt. Er zijn veel manieren om op een prettige manier acquisitie te doen en iedereen kan daar zijn eigen successtrategie in toepassen. Doel is dat klanten voor jou kiezen. Hoe krijg je dat voor elkaar?  In deze module leert de deelnemer welke mogelijkheden er zijn om het eerste contact te leggen, hoe je stap voor stap toewerkt naar een opdracht en hoe je op een natuurlijke manier met je opdrachtgever aan de slag gaat.

Programma

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:

·       Klantbehoefte definiëren
·       Methodes om positie te kiezen
·       Bepalen waarde propositie
·       Hoe vind je je klant
·       Contact leggen in verschillende situaties
·       Verschillende acquisitietechnieken
·       Het voeren van acquisitiegesprekken
·       Acquisitie op de agenda houden
·       Het binnenhalen van je klant

 

Trainer: Ernst van Dijk van GIFT (training en advies binnen creatieve sector).

 

Kosten

Leden bni: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

 

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

Aanmelden kan hier

agenda  10-03-2021 - 10-03-2021 

Online Circulair Design Class – product design (2)

Online Circulair Design Class – product design (2) – deze kan alleen in combinatie met de ochtend op 24-2 gevolgd worden.

Benieuwd hoe jij als productontwerper kunt bijdragen aan de circulaire economie, en hoe je ervoor kunt zorgen dat producten langer meegaan? In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, oefen je samen de concrete toepassing ervan en krijg je inzicht in jouw rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze Class is speciaal bedoeld voor designers en product engineers van producten voor professioneel gebruik (B2B) en consumentengoederen (B2C).

Hoe kun je als productontwerper bijdragen aan de circulaire economie? De circulaire economie is een systeem waarin producten langer meegaan. Nieuwe vormen van (keten)samenwerking zijn hiervoor vereist. Dit vraagt om een circulaire ontwerpaanpak én nieuwe businessmodellen.

 

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de basics van circular design en circulaire businessmodellen. Daarbij kijken we naar uiteenlopende praktijkvoorbeelden van koplopers. Vervolgens passen we deze toe op jouw eigen case. De aanpak in de CIRCO Class is gebaseerd op het onderzoek en boek Products that Last (TU Delft) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën. Om de nieuwe inzichten toe te passen in de praktijk, moet je je als ontwerper opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de training leer je daarom hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.Deze Class is speciaal bedoeld voor creatieve professionals werkzaam als ontwerper of product engineer van producten voor professioneel gebruik (B2B) en consumentengoederen (B2C). Dit gaat om professionele producten zoals instrumenten, gereedschap, machines en apparatuur, en daarnaast om uiteenlopende productgroepen zoals consumer electronics, woonaccessoires, meubels en keukenproducten, modeaccessoires, speelgoed en sportartikelen.

 

 

De kosten voor deelname zijn € 150 excl. btw per deelnemer, inclusief lunch en boek. De reguliere deelnamekosten bedragen €500 excl. btw per deelnemer. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

Deze Class wordt online gegeven. De Class is opgedeeld in twee dagdelen:

woensdag 24 februari | 09:00 – 12:00 uur
woensdag 10 maart | 09:00 – 12:00 uur

 

Aanmelden voor deze class kan hier.

agenda  12-03-2021 - 14-03-2021 

Beurs Eigen Huis

agenda  19-03-2021 - 19-03-2021 

Training relatie met klant

Een goede pro-actieve relatie met de opdrachtgever vraagt om inzicht, inlevingsvermogen, niet-aflatende aandacht, planmatig gegevensbeheer en het diepgewortelde besef dat er uiteindelijk zaken moeten worden gedaan. Opdrachtgevers verwachten vooral een pro-actieve opstelling. Feitelijk zou je eerder dan de klant zelf moeten weten wat hij de komende periode wil gaan doen. Hoe ga je het gesprek daarover op een constructieve manier aan? Zijn er kansen een project te verbreden, verdiepen of vergroten? Wat is daar aan de klantzijde aan inzet en middelen voor nodig? Wie zitten er aan de andere kant van de tafel, wat zijn hun belangrijkste issues en hoe zijn de krachten verdeeld? Bij voorkeur bouw je een relatie op die minder projectgericht en dus structureler is.

 


Programma

 

·       Wat wil de klant, werkelijk?
·       Leren discussiëren over een briefing
·       Hoe geef ik goed aan wat ik nodig heb om tot goed werk te komen?
·       Het belang van goede klantbehandeling en klantrelaties
·       Zorgen voor een goede afstemming met de klant
·       Hoe zit de organisatie van de klant er uit en wat voor belangen spelen er?
·       Het verbeteren van de klantrelatie, zodat meer rendement gemaakt kan worden
·       Nieuwe projecten of ideeën pitchen

 

Kosten
bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

 

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

 

Aanmelden kan hier

agenda  25-03-2021 - 26-03-2021 

Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw

Ben jij actief in de meubel- en interieurbouw? Wil je kennismaken en experimenteren met innovatieve en duurzame (plaat)materialen? Doe dan mee aan de Circular Design Challenge! Speciaal voor bedrijven die fysieke producten maken, bedrijven die assembleren en leveranciers van halffabrikaten en onderdelen. In maart 2021 start de CBM-CIRCO Circular Design Challenge!

Deze Circular Design Challenge wordt georganiseerd door de branchevereniging voor Interieurbouw en Meubelindustrie (CBM) in samenwerking met CIRCO. Je gaat aan de slag met innovatieve materialen, technieken of technologieën die toegepast kunnen worden bij het maken van een interieurobject, met circulaire ontwerpstrategieën en met circulaire businessmodellen.

 

 

De Challenge: maak een prototype of proefmodel van een circulair interieurobject. Het programma bestaat uit de driedaagse CIRCO Circular Business Design Track met twee additionele ontwerpdagen. Deze additionele ontwerpdagen vinden plaats tussen de tweede en derde dag van de Track. De tweede dag van dit traject zal volledig in het teken staan van inspiratie. Diverse leveranciers van nieuwe (plaat)materialen pitchen hun product en deelnemers maken kennis met deze nieuwe materialen en hun eigenschappen. Tussen de twee ontwerpdagen zit een maand waarin ieder bedrijf intern aan de slag kan.

Tijdens de ontwerpdagen brainstormen de CIRCO-trainers mee over mogelijkheden, maken ter plekke schetsen en geven tips en ideeën. Bedrijven werken zelf ideeën uit en komen daar de tweede ontwerpdag mee terug, om verdere input en inspiratie te krijgen van trainers. Daarna werken bedrijven het idee uit tot een prototype of proefmodel.

 

Bijzonder aan deze challenge is dat de deelnemers naast het doorlopen van de drie workshopdagen ook intern binnen hun bedrijf aan de slag gaan. De hele challenge heeft een looptijd van twee tot drie maanden. De trainers begeleiden het ontwerpproces, zodat deelnemers weten welke stappen en designvragen zij moeten uitwerken om tot een prototype te komen.

 

Voor wie?

 

Bedrijven in de meubel- en interieurbouw die fysieke producten maken (de toepassers).
Bedrijven die assembleren zijn van harte welkom, net als leveranciers van halffabrikaten/onderdelen.
Per challenge doen minimaal 8 en maximaal 12 bedrijven mee.
Ieder bedrijf neemt deel met 2 personen, uit 2 disciplines: één ontwikkelaar/productontwerper en iemand in een commerciële rol.

 

Door wie?

 

Marien Korthorst en Mars Holwerda

 

Waar en wanneer?

 

De intentie is de inspiratie- en innovatiedagen fysiek te organiseren. Dit is uiteraard afhankelijk van de maatregelen van de Rijksoverheid m.b.t. covid-19.

Maart 2021 (startdata: 25 & 26 maart, afrondende dag: 27 mei). Locatie: n.t.b.

 

Wat levert het op?

 

Eerste fysieke prototype/proefmodel/ontwerpidee van een interieurobject, dit object wordt tijdens de pitch aan het eind van dag 5 gepresenteerd.
Roadmap; hoe verder na de oplevering van dit prototype/proefmodel?
Gedurende de challenge maken de ontwerpers een eerste ontwerpidee en de fysieke uitwerking. De eerste testen met materialen zijn dan al gedaan voor oplevering op dag 5. De nadruk ligt op leren door te doen. Een gedetailleerd ontwikkel- en innovatieproces start daarna.

 

Kosten

 

De kosten voor deelname zijn €500,- ex BTW per bedrijf (voor 2 personen). De reguliere prijs van een CIRCO Track is €2000,- ex BTW. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De extra begeleiding door de senior ontwerpers wordt vergoed door Branchevereniging Meubelindustrie en Interieurbouw (CBM).

 

Aanmelden kan hier

 

agenda  01-04-2021 - 04-07-2021 

Together! The New Architecture of the Collective

In het voorjaar van 2021 opent in Delft de internationale tentoonstelling Together! The New Architecture of the Collective. De expositie werpt een interessant licht op de stille revolutie in de architectuur: ontwerpen voor gezamenlijke bewoning. In ons vakblad NOOK 3 van 2020 lees je het artikel “De kansen van architectuur voor het collectief”, een gesprek met projectleider Darinka Czischke over de urgentie van het opbouwen van gemeenschappen in plaats van woningen, de aanpak die daarbij nodig is en succesvolle internationale voorbeelden. Bestel NOOK 3 2020 hier.

 

 

Together! The New Architecture of the Collective werd ontwikkeld door het Vitra Museum in Weil am Rhein, Duitsland en was al te zien in Le Grand Hornu in Hornu, België en in het Grassi Museum in Leipzig, Duitsland. Van 1 april tot 4 juli 2021 is de tentoonstelling te zien in Arsenaal Delft, Korte Geer in Delft. www.co-lab-research.net/together

“The majority of these will have to be built in the cities. This is not only a quantitative task, but urban living in the 21st century is also accompanied by major challenges in areas such as affordability, sustainability, quality of life, inclusiveness and life course stability. To fulfil this task, cooperation between businesses, government, knowledge institutes and citizens is needed: we can do this together! One of the most innovative answers to these challenges has been a silent revolution in contemporary architecture – towards collective building and living. Recent design approaches of this ‘architecture of the collective’ are captured in the exhibition Together! The New Architecture of the Collective”.

 

agenda  09-04-2021 - 09-04-2021 

Training onderhandelen

Leer beter onderhandelen met je klant

 

Een belangrijk aspect van goed functioneren als ondernemer, projectmanager, leider, manager of ZZP-er is onderhandelen. Je onderhandelt over de briefing, timings, planningen, samenwerkingspartners en natuurlijk over geld.

Deze training staat vooral in het teken van het financiële deel van de onderhandeling. Die begint met een goede voorbereiding. Wat is mijn (uur)tarief? Wat is mijn opslag? Van daaruit ga je onderhandelen over projectprijzen en (retainer)fees.

De basis van deze training is de Harvard methode, die leert hoe je stapsgewijs meer uit het onderhandelingsproces kunt halen.

 

Tijdens de training komen de volgende zaken aan bod:

Bepalen van je uurtarief
Begrijpen van businessmodel van de ‘urenfabriek’
Motiveren van je uurtarief
Kengetallen en criteria uit de branche
Principieel onderhandelen in 4 stappen
Scheiden van persoon en inhoud
Verschillende onderhandelingsstijlen
Onderhandelen met een machtige(re) partij
Cases uit de eigen praktijk
Trainer: Ernst van Dijk van GIFT (training en advies binnen creatieve sector).

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.
De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

 

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

 

Aanmelden kan hier

 

 

agenda  18-04-2021 - 18-04-2021 

Training leiding geven aan creatieven

Stimuleer door het geven van feedback

 

Van zelfstandig werkzame ontwerpers én van ontwerpers die werken bij een bureau wordt steeds vaker verwacht dat ze ook leiding kunnen geven aan een (creatief) projectteam.

Maar hoe geef je je team voldoende creatieve vrijheid zonder de randvoorwaarden van de opdracht uit het oog te verliezen? Hoe geef je feedback op voorstellen, voer je goede evaluatiegesprekken en stimuleer je je collega’s of anderen binnen een projectteam?

Het is primair van belang goed vast te stellen waar de kracht van de verschillende teamleden ligt. Er is een verschil tussen talent en ambitie; willen is niet altijd kunnen. Zorg ervoor dat iedereen doet waar hij of zij goed in is en bouw van daaruit verder aan de ontwikkeling van hun talenten. Haal het maximale uit de ander en waak er voor eigen ideeën te laten domineren. Een bekende valkuil is het ‘zelf ontwerpen om te helpen’.

 

Tijdens de training komen de volgende zaken aan bod:

In deze module leer je alle (basis)vaardigheden van leidinggeven. Het duidelijk instrueren en begeleiden van nieuwe medewerkers tot het delegeren van taken aan goed functionerende medewerkers. Je kan na het volgen van de module meer uit het team halen en daarmee ook beter creatief werk produceren. Dit leidt tot gemotiveerde collega’s en blije klanten.

 

Trainer: Ernst van Dijk van GIFT (training en advies binnen creatieve sector).

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.
De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

 

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

 

Aanmelden kan hier

 

agenda  21-05-2021 - 21-05-2021 

Training stijlen van communiceren

Bereik meer met je communicatie

In deze training is veel aandacht voor stijlen van communiceren. De deelnemer leert de verschillende stijlen van communicatie herkennen en er mee om te gaan. Als je in staat bent je communicatie af te stemmen op de stijl van de ander, maak je gemakkelijker contact en komt je boodschap beter over. Om hiermee goed aan het werk te kunnen moet je eerst bewust zijn van je eigen communicatiestijl. Daarna kan je het communiceren met mensen met een andere stijl gaan oefenen.

Het creëren van een sfeer van wederzijds vertrouwen is cruciaal in vrijwel ieder gesprek. De taal en je lichaamstaal zijn belangrijke hulpmiddelen. Met lichaamstaal kan worden afgestemd op de ander. Pas daarna kan je gaan sturen en doelgericht gaan communiceren. Ook krijg je informatie door de problematiek te bekijken vanuit het oogpunt van de ander.

 

In deze training komen de volgende zaken aan bod:

 

Trainer: Ernst van Dijk van GIFT (training en advies binnen creatieve sector).

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).

 

Aanmelden kan  hier

 

agenda  26-05-2021 - 26-05-2021 

Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw – afrondende dag

De CIRCO Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw beleefd op 26 mei de afrondende dag nadat deze is gestart op 25 maart .

agenda  28-05-2021 - 28-05-2021 

Training project- en zelfmanagement

Leer de basistechnieken van goed project- en zelfmanagement
Goed projectmanagement vereist verschillende vaardigheden. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een heldere planning en een duidelijk overzicht van de kosten? Hoe vind je de kortste weg naar je doel en zorg je voor een goede samenwerking?

En hoe zit het met jezelf? Efficiënt werken, lijkt vanzelfsprekend, maar is niet voor iedereen even eenvoudig. Schuif je altijd de lastige klussen op voor later? Ben je snel afgeleid en heb je moeite met deadlines? Dan is het tijd om te leren hoe je jezelf kunt managen.

 

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:

 

 

— Follow thhis workshop in English  —> November 27th 2020!

 

Kosten

bni-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode (interieur)architecten (BEP).

 

Aanmelden kan hier

 

 

Deze traning wordt ook gegeven op 28 mei 2021 in het Nederlands.

agenda  02-06-2021 - 04-06-2021 

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

 

Alles op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer staat op 2, 3 en 4 juni 2021 centraal op deze 2e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouw waar toeleveranciers en bezoekers elkaar ontmoeten.

agenda  16-06-2021 - 17-06-2021 

Wastebuild @ndsm

Op deze tweedaagse beurs op het NDSM in Amsterdam om ontmoet je bedrijven die de nieuwste duurzame en circulaire bouwmaterialen, producten en concepten presenteren.

 

info en aanmelden kan hier

 

agenda  29-06-2021 - 30-06-2021 

Independent Hotel Show Amsterdam

Business event voor de hotel community in RAI Amsterdam. Terugblik editie 2019 kijk hier.

bni was mediapartner van de 2019 editie.

 

 

agenda  05-09-2021 - 06-09-2021 

showUP

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

 

Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers en 6000 bezoekers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

 

Na de laatste editie in de Brabanthallen in Den Bosch, keert de beurs 5 en 6 september 2021 terug in de Expo Haarlemmermeer.

 

Ticketregistratie kan tzt via deze pagina.

 

 

agenda  08-09-2021 - 13-09-2021 

Gratis toegang Maison & Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 8 tot en met 13 september 2021. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie zijn leden gratis welkom op de beurs (normaal € 70,-).

 

agenda  12-09-2021 - 14-09-2021 

Interieur Collectie Dagen

Op 12, 13 en 14 september 2021 vinden de Interieur Collectie Dagen plaats. Alle info over deelname of bezoek vind je hier.

 

Zondag 12 september 2021: 12:00 uur – 18:00 uur
Maandag 13 september 2021: 10:00 uur – 21:00 uur
Dinsdag 14 september 2021: 10:00 uur – 18:00 uur

 

Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

agenda  12-11-2021 - 14-11-2021 

Duurzame Woonbeurs

Op 12-14 november 2021 zal de tweede editie van de Duurzame Woonbeurs plaatsvinden in De Kromhouthal in Amsterdam. Een terugblik van de eerste editie en alle info over wijze van deelnemen in 2021, vind je op deze website.

 

 

Stand mixplein 2019 – bni-lid Ingrid Hendrickx @ Interiorsense.nl 

 

agenda  08-12-2021 - 13-12-2021 

Masters Expo – the forward edition

MASTERS EXPO 2021 vindt plaats van 8 t/m 13 december 2021 RAI Amsterdam. Het is een vervolg op Masters of LXRY en de Miljonair Fair. Een bijzonder aanbod op het gebied van luxury en business komt op deze beurs samen.

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid