nieuws en projecten

Projectinfo

project: Ebbinge
locatie: Amsterdam
type: Kantoor
omvang: 250 m²
opgave:
oplevering: 2018
opdrachtgever: Ebbinge
ontwerper: team Crielaers & Company bv
link: crielaers-company.nl/ebbinge

Toelichting project

Voor Ebbinge ontwierp DENC | Crielaers & Company het nieuwe kantoor in Edge Olympic in Amsterdam Zuid. De visie van Ebbinge waarbij de mens het belangrijkste kapitaal van de organisatie is, stond hierbij centraal. DENC | Crielaers & Company is verantwoordelijk voor het interieurontwerp, het projectmanagement en de bouwbegeleiding.

Ebbinge is actief in search, advies en interim-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Bij Ebbinge werken circa 40 adviseurs. De overtuiging dat mensen het belangrijkste kapitaal van een organisatie vormen geldt uiteraard ook voor Ebbinge zelf. Een stimulerende prettige werkplek is daarbij van cruciaal belang.

Crielaers & Company, dat inmiddels een samenwerking is aangegaan met DENC, heeft eerder het kantoor van Ebbinge aan het Cuserpark ingericht. Nu 11 jaar later was de vraag van Ebbinge om haar te begeleiden bij de zoektocht naar een geschikt nieuw kantoor. Dit is gedaan door een analyse te maken van de organisatie, te adviseren over flexibel werken en de daarbij behorende m2-behoefte in kaart te brengen. Er is uiteindelijk gezocht naar een kantoorconcept waar de ondersteunende faciliteiten aangeboden worden. EDGE Olympic is een pand dat perfect aansluit bij de wensen en nieuwe visie van Ebbinge.

Het kantoor van Ebbinge binnen de EDGE Olympic omvat ca 750m2 en is zeer efficiënt ingedeeld. Het merendeel van ondersteunende functies is beschikbaar in het publieke deel van de EDGE Olympic (denk aan lunch, extra vergader- en presentatieruimtes, informeel overleg, koffie-corners en break-outs). Hierdoor is een aanzienlijke besparing in m2 gerealiseerd. Het resultaat is een inspirerende omgeving met vele soorten flexibele werkplekken.
DENC | Crielaers & Company heeft in samenwerking met de opdrachtgever door keuzes op het vlak van duurzaamheid, design en flexibiliteit een optimaal en gezond kantoor gerealiseerd.

Ebbinge is een sterk merk met een eigen identiteit. Om de kernwaarden van het merk tot uitdrukking te brengen, is er gekozen voor een eclectische stijl; menselijk, dynamisch, kleurrijk, duurzaam, informeel en toch professioneel. Deze ingrediënten zijn de leidraad geweest voor het ontwerp.