nieuws en projecten

Projectinfo

project: Woonkeuken
locatie: ijmuiden
type: woonkeuken
omvang: m²
opgave:
oplevering: 2017
opdrachtgever: particulier
ontwerper: jeroen de nijs bni
link: www.jeroendenijs.com

Toelichting project

Aan de tuinzijde zijn de keuken en eetkamer samengevoegd tot een grote ruimte met mooi zicht op het zwembad. Ook de buitenruimte tussen het hoofdgebouw en bijgebouw is bij deze ruimte betrokken en voorzien van een grote vouwpui. Achter deze pui staat de enorme stoere houthaard die vanuit alle hoeken goed zichtbaar is. Recht tegenover deze haard staat het kookeiland waarop de bewoners zich kunnen uitleven aan hun grote hobby, koken.

De stalen taatsdeuren met glas verbind de woonkamer met de keuken en de tuin door de lange zichtlijnen.

Stoere materialen zijn gecombineerd met rauwe materialen en het schone metselwerk. De specifieke tegelvloer versterkt de karakteristieke boerse sfeer van de woning.