nieuws & projecten

Intirio

16-01-2018

Van 28 januari - 31 januari is in Gent de 20ste editie van Intirio te bezoeken. Met deze keer ruimte aan exposanten met een gespecialiseerd projectaanbod, opgevat als een 'unfolded hotel room' in de Project Wall. bni leden krijgen apart een promocode voor gratis toegangskaarten toegestuurd.

... lees verder

Binnenhof Inside Out Design Contest

19-01-2018

Het Binnenhof wordt vanaf 2020 gerenoveerd. Deze wedstrijd is uitgezet om ervoor te zorgen dat het Binnenhof niet jaren achter witte steigerdoeken verborgen blijft, maar eerder een plek wordt waar je juist wél wil zijn tijdens de renovatie. Opdracht: Bedenk en verbeeld een creatief, veelzijdig visueel concept voor de openbare ruimte rondom het Binnenhof. Inschrijven kan tot 1 maart.

 

... lees verder

Drie interessante oproepen voor ontwerpers

19-01-2018

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie heeft op het moment 3 interessante oproepen open staan voor ontwerpers: een Beurs Talentontwikkeling en twee open oproepen rondom vernieuwing onderwijs met als deadline 20 februari. De Beurs Talentwikkeling  kent één aanvraagronde per jaar, de deadline daarvoor is 28 februari 2018.

 

... lees verder