Babs Appels interieurarchitectuur

Babs Appels
Den Opslag 9
5089 PC
Haghorst
Noord-Brabant
Nederland
t. 013-5811455
e. mail@babsappels.nl
www.babsappels.nl

visie

Babs Appels interieurarchitectuur, opgericht in 1998, staat bekend om onconventionele, duurzame ontwerpen. Deze kenmerken zich door rust, eigenheid en toepassing van verschillende stijlen en materialen. Het bureau richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt en werkt veelvuldig samen met gerenommeerde architecten en een netwerk van specialisten, ambachtslieden en leveranciers. Opdrachten variëren van een complete renovatie of verbouwing tot een advies op maat over kleurgebruik of ruimte-indeling.

werkwijze

Onderscheidend is het atelier van waaruit het team van Babs Appels interieurarchitectuur opereert. Alle stalen en materialen zijn daar tastbaar aanwezig. Dit maakt het mogelijk om ideeën en ontwerptekeningen direct in materie te gieten en de mogelijkheden voor de opdrachtgever te visualiseren.

 De kracht van het bureau zit in een persoonlijke en weloverwogen benadering. Luisteren, vragen en verbinden vormen de basis voor verandering in de leef- of werkomgeving. Alle eindgebruikers zijn bij dat proces betrokken.

 Babs Appels (1974) beschikt over een bijzonder talent voor de beleving van materie, vorm en kleur en is gespecialiseerd in architecturale en conceptuele benadering van ruimte. Opgeleid in kunst (Sotheby’s Londen) en interieurarchitectuur (Academie voor Beeldende Kunst en Bouwkunst) is zij de motor achter het bedrijf.

specialisatie

hotels, verbouwingen, renovaties, woningen, herbestemmingen, overig, monumenten, overheidsinstellingen, musea, winkels, kantoren, industrieel erfgoed, religieuze instellingen, bedrijfspanden, zorginstellingen