InterAlter interiorarchitects

Frans Pijpers
Kerkstraat 31
6301 BX
Valkenburg aan de Geul
Limburg
Nederland
t. 043-3118341
e. frans@interalter.nl
www.interalter.nl

visie

Wij houden ons bezig met ruimtelijke interventies binnen bestaande structuren - met als doel het creëren van meerwaarde voor onze klanten. Juist daarin ligt ons bestaansrecht - de bijdrage in commercieel succes, aantrekkingskracht, interactie of woongenot.  Door te opereren met een duidelijke focus, ontstijgen wij enerzijds de mist waarin ons vakgebied zich vaak hult. om anderzijds juist de creatieve kant volledig te kunnen exploreren - met vernieuwend en niet alle-daagse ontwerpen, bijzondere concepten en vooral een hele eigenwijze aanpak.

Frans Pijpers:  06 476 976 69 | frans@interAlter.nl

Roger Haan: 06 511 77 592 | roger@interAlter.nl

werkwijze

Frans excelleert daar waar meerdere vakgebieden elkaar kruisen. De combinatie van creativiteit en analytisch denkvermogen maakt van hem een ware probleemoplosser. Geen ontwerpvraag te groot - uiteindelijk is het een puzzel - en achteraf steeds logisch.

“Als bouwkundige vraag ik me altijd af hoe het anders en slimmer kan. Ik hou van de regels die erbij horen, de verzekeringen, de contracten, de vergunningen. Of eigenlijk hou ik nog meer van het spelen met die regels, door ervoor te zorgen dat de wetgeving niet tegen mij, maar vóór mij werkt, en dus, voor mijn klant”.

 

specialisatie

bibliotheken, scholen, bedrijfspanden, musea, kantoren, overheidsinstellingen, winkels, religieuze instellingen, hotels, stands, verbouwingen, renovaties, herbestemmingen, tentoonstellingen, monumenten, industrieel erfgoed

opdrachtgevers

hospitality & retail

samenwerkingsverbanden

We beschikken over een netwerk van specialisten op het gebied van interieurarchitectuur, kunst, architectuur, constructie en bouwkunde. Hier maken we graag gebruik van!