InterAlter interior architects

Frans Pijpers
Kerkstraat 31
6301 BX
Valkenburg aan de Geul
Limburg
Nederland
t. 043-3118341
e. frans@interalter.nl
www.interalter.nl

visie

Wij ontwerpen interieurs en bedenken concepten specifiek voor ondernemers en bedrijven met lef! Onze ideeen zijn verfrissend anders, en bedoeld om op te vallen!In onze unieke aanpak combineren wij marketingstrategie met interieurarchitectuur.  Een hele nieuwe manier van ontwerpen waarin we eenerzijds bezig zijn met aandacht genereren, en vast  houden – terwijl we ons aan de andere kant bezig houden met de meer functionele eisen en wensen van de exploitant (en wetgever).

Frans Pijpers:  06 476 976 69 | frans@interAlter.nl

Roger Haan: 06 511 77 592 | roger@interAlter.nl

werkwijze

Frans excelleert daar waar meerdere vakgebieden elkaar kruisen. De combinatie van creativiteit en analytisch denkvermogen maakt van hem een ware probleemoplosser. Geen ontwerpvraag te groot - uiteindelijk is het een puzzel - en achteraf steeds logisch.

“Als bouwkundige vraag ik me altijd af hoe het anders en slimmer kan. Ik hou van de regels die erbij horen, de verzekeringen, de contracten, de vergunningen. Of eigenlijk hou ik nog meer van het spelen met die regels, door ervoor te zorgen dat de wetgeving niet tegen mij, maar vóór mij werkt, en dus, voor mijn klant”.

 

specialisatie

musea, kantoren, overheidsinstellingen, winkels, religieuze instellingen, bedrijfspanden, hotels, stands, verbouwingen, industrieel erfgoed, monumenten, tentoonstellingen, herbestemmingen, bibliotheken, scholen, renovaties

opdrachtgevers

hospitality & retail

samenwerkingsverbanden

We beschikken over een netwerk van specialisten op het gebied van interieurarchitectuur, kunst, architectuur, constructie en bouwkunde. Hier maken we graag gebruik van!