INTER/ALTER interieurarchitecten

Frans Pijpers
Kerkstraat 31
6301 BX
Valkenburg aan de Geul
Limburg
Nederland
t. 043-3118341
e. frans@interalter.nl
www.interalter.nl

visie

InterAlter is gevestigd in het Valkenburgse kasteel Den Halder. We zijn een energiek en vooral enthousiast ontwerpburo voor interieurs, meubels en (beurs)objecten. We werken vooral voor ondernemers, bedrijven en gemeenten en gebruiken onze creativiteit in hun voordeel.

Vanuit ons atelier werkt een vast team interieurarchitecten, communicatiespecialisten en bouwkundigen samen met wisselende externe talenten.

 

Frans Pijpers:  06 476 976 69 | frans@interalter.nl

Roger Haan: 06 511 77 592 | roger@interalter.nl

werkwijze

Frans excelleert daar waar meerdere vakgebieden elkaar kruisen. De combinatie van creativiteit en analytisch denkvermogen maakt van hem een ware probleemoplosser. Geen ontwerpvraag te groot - uiteindelijk is het een puzzel - en achteraf steeds logisch.

“Als bouwkundige vraag ik me altijd af hoe het anders en slimmer kan. Ik hou van de regels die erbij horen, de verzekeringen, de contracten, de vergunningen. Of eigenlijk hou ik nog meer van het spelen met die regels, door ervoor te zorgen dat de wetgeving niet tegen mij, maar vóór mij werkt, en dus, voor mijn klant”.

 

specialisatie

renovaties, scholen, bibliotheken, herbestemmingen, tentoonstellingen, monumenten, industrieel erfgoed, verbouwingen, stands, hotels, bedrijfspanden, religieuze instellingen, winkels, overheidsinstellingen, kantoren, musea

opdrachtgevers

hospitality & retail

samenwerkingsverbanden

We beschikken over een netwerk van specialisten op het gebied van interieurarchitectuur, kunst, architectuur, constructie en bouwkunde. Hier maken we graag gebruik van!